Vanguard %900 Kar Yatırım Planı!

31 Aralık 2024 19:22

WhatsApp borsa aldatmacası %900 kar yatırım planı Instagram üzerinden borsa grubu vardı Vanguard diye ve v*** d*** hocanın liderliğinde. A*** diyede bir asistanları var maalesef ben bu gruba katıldım. Ve 10.000 lira da yatırım yaptım. Baştan benim adına ipo başvurmuşlar ve sözde ben kazanmışım benden 90.000 lira para istiyorlar. Ve ben başvururken bana hiçbir şey söylenmedi para yatırmam gerektiği ile ilgili. Şimdi sözde kazanmışım ve bu parayı yatırmazsam ana paramı da alamıyorum. Gruptan başka bir arkadaştan 320.000 lira istiyorlar. İnsanlara zorla olmayan paralar isteniyor istiyorsanız kredi çekmeme yardımcı oluruz diyorlar. Ve şu anda benim hesabımda hiç para yok. El koydular ve sistem üzerinden benim hesabıma girip işlem yapıyorlar. Bunlar % 900 kar planı yatırım ortaklığı diyorlar. Ben başvurumu iptal edin diyorum onu da yapmıyorlar. Baştan insanlara kazandırıp gibi gözüküp paralarına el koyuyorlar. Ben sadece yatırdığım anaparayı istiyorum arkadaşımdı 140.000 lirasını. Onun için parayı onlara bırakmayacağım savcılığa da başvuruldu.

03 Ocak 2025 22:13

Instagram reklamlarında çıkan borsa yatirim hesaplarına tıkladığınızda size WhatsApp'tan grup oluşturuyorlar ve derslere giriş yaparak 15 gün giriş yaparsanız 10 USD 30 gün giriş yaparsanız 30 USD para kazanacağınızı söylüyorlar ve basta size bunları vererek sizin yatirim yapmanızı sağlıyorlar ve sonra yatirim yaptığınızda elinizdeki paraya el koyuyorlar ve kendi paranızı istediğinizde sizi tehdit edip şirketlerini zarara uğrattığınızı söylüyorlar ve polise şikayette bulunacaklarını söylüyorlar hem sizin elinizdeki paraya el koyup hem de sizi tehdit ediyorlar utanmadan. Grubun hiçbir telefon çalışmıyor ve telefonlara cevap vermiyorlar sadece WhatsApp üzerinden insanları paralarına el koyuyorlar utanmadan para istiyorlar sizin kredi çekmenizi sağlamaya çalışıyorlar. WhatsApp grubu savcılığa verildi ve ben hepsinden şikayetçiyim. Yatirim içinde pers danismanlik firmasına para yatırmanızı istiyorlar. Pers danışmanlığı aradığınızda bizim böyle hizmetimiz yok diyorlar. Grupta da bir suru kisinin parasına el koyup para istiyorlar. Hepsinden şikayetçiyim

Yorumlar (5)

Azimhon
Azimhon

Bende aynı olayı yaşadım

Süleyman

Merhaba bende aynı durumdayım sonuç alabildinizmi banada ulaşın mevla yüksek kaptırdığım

Size nasıl ulaşabilirim

Siz ne yaptınız