Kredi Kayıt Bürosu Hiçbir Banka Kredi Veya Kredi Kartı Vermiyor

Kredi Kayıt Bürosu Hiçbir Banka Kredi Veya Kredi Kartı Vermiyor
14 Ocak 00:19

Merhabalar, zamanında icralık olmuştum fakat 3 sene geçti. Borcumu kapattım ve o süreden beri herhangi bir icralık durumum olmadı. Geçen sene kredi kartı yapılandırması yapmıştım, onun borcunu da ödeyip erken kapatarak tekrar aktif olarak kullanmaya başladım. Kredi puanım etkilendi fakat hiçbir bankadan kredi çekemiyorum, doğrudan başvurularım reddediliyor. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Aktif kredi kartı kullanımı yapıyorum, zamanında ve gününde ödemelerimi yapıyorum. İcralık veya davalık bir durumum yok. Ama ne hikmetse hiçbir bankadan ne kredi çekebiliyorum ne de kredi kartı alabiliyorum. Bu problemin nasıl çözüleceği ile ilgili bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

14 Mart 21:12

Senelerdir bankalardan kredi çekemiyorum uzun süredir aktif kredi kartı kullanıyorum her şey sorunsuz şu an 60 bin tl gibi bir paraya ihtiyacım var ama ne hikmetse hiçbir banka yüzüme bakmıyor her başvurum red oluyor saniyeler içinde ben ne zaman kredi çekeceğim mezara girince mi yoruldum gerçekten

08 Mart 21:47

Hiçbir Bankadan Kredi Alamıyorum Kredi Puanım 1200 ve üstüne çıkmıyor senelerdir belki bankalardan kredi kullanamıyorum iki tane aktif kredi kartı kullanmama rağmen hep başvurularım red olarak yanıtlanıyor daha sonra bana diyorlar ki çok başvuruda bulunuyorsunuz başvuru yapmadan onay verilip verilmeyeceğini nereden bilebilirim gerçekten yoruldum lütfen yardımcı olun

15 Ocak 09:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Kredi Puanım Yükselmiyor, Bankalardan Sürekli Ret Alıyorum

Cansu
02 Aralık 16:38

Kredi Kayıt Bürosu Kredi Kartı Almak İstiyorum

Ufuk
06 Şubat 01:07
Kredi Kayıt Bürosu Kredi Kartı Almak İstiyorum

Kredi Kayıt Bürosu Borcun Yok Bankalar Kredi Kartı Ve Kredili Ürün Red Veriyor.

Yusuf
04 Eylül 03:15