Osman sonuçtan hiç memnun değil

Kraftvoll Servisi; Haksız Yere Ücret Talep Etme

09 Eylül 2023 21:14

16.02.2022 tarihinde Adıyaman il merkezi küçük sanayi sitesinde bulunan Oto Sedef adlı işletmeden Kraftvoll marka araç aküsü aldım; fakat aldığım akü garanti süresi dolmadan problem yaratmaya başladı. 31 Ağustos 2023 tarihinde ürünü aldığım yere sorunum sebebiyle başvurduğumda kendilerinin ürünün satışı ile ilgilendiklerini söylediler. Yetkili servisin ise aynı sanayi sitesinde bulunan oto saray olduğunu söylediler. Buraya kadar her şey normal ilerledi. Aynı gün yetkili servis olan oto saray adlı işletmeye gittiğimde akünün durumu ile ilgili net bir şey söyleyemeyeceklerini, Kraftvoll üreticilerinin kendilerinden uygulamalarını şart koştuğu birtakım testler olduğunu, bu testleri gerçekleştirip ancak bu şekilde akünün ne durumda bir kanıya varacaklarını bu işlemin de iki günü alacağını söylediler.

Uygulayacakları bu testin ise araç aküsünün tamamen boşaltılıp tekrardan tamamen şarj edilerek değerlerinin ölçülmesi olduğunu söylediler ve bu test işlemini uygulamaları sonucunda ise Kraftvoll üreticilerinin kendilerine 100 TL ödemede bulunduklarını söylediler. İşlemi o gün yaptırmadım. 4 Eylül 2023 tarihinde sürecin iki günümü alacağını bilmeme rağmen kabul ettim ve işlemi uygulamalarını istedim. 6 Eylül 2023 tarihinde yani iki gün sonra uğradım. İşlem uygulandı ve aracımın aküsünün problemli olduğu ortaya çıktı. Bana yeni bir ekü vereceklerini söylediler ve verdiler. İşin tuhaf olan kısmı ise bu işlemi uygulamalarının bedelinin 250 TL olduğunu ve ücreti benden tahsis edeceklerini bildirdiler.

Durumu kabul etmedim ve uygulanan işlemin ücretinin üretici firmadan karşılanacağını söylediklerini söyledim; fakat kendilerinin böyle bir şey söylemediklerini ifade ettiler. Ücreti benden tahsis ettiler. Ben benden haksız kazanç etmek amacıyla tahsis edilen bu ücretin tarafıma iade edilmesini ve başkalarına bu durumun yaşatılmasını istemiyorum.

Taner sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 15:00
Kraftvoll Müşteri Mağduriyeti Ve Servis Yaklaşımı
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Bünyamin
07 Mart 2024 17:00
Kraftvoll Yeni Alınan Aküde Yaşanan Sorunlar Ve Servis Yetersizliği
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Vektör Otomotiv Şikayeti

19 Ekim 2024 18:22