Raşit sonuçtan hiç memnun değil

KoronaPay Param Hesabıma Geçmedi

KoronaPay Param Hesabıma Geçmedi
23 Nisan 2024 16:24

10.05.2023 tarihinde Rusya'dan koronapay yoluyla Türkiye'ye Garanti Bankası tl hesabıma 21.800 TL para gönderdim. Ama ne yazık ki o tarihten bu yana param hesabıma geçmedi. Koronapay moskova merkezle görüşüyorum paranın Türkiye'ye gittiğini kendilerinden çıktığını bankamla görüşmem gerektiğini söylüyorlar. Garanti Bankası ile görüşüyorum adıma böyle bir işlemin olmadığını söylüyorlar. Bu yüzden çok mağdur oldum. Yapılan işlemin araştırılmasını ve paramın tarafıma verilmesini rica ediyorum.

23 Nisan 2024 15:58

Raşit
Raşit
14 Mayıs 2024 15:31

Merhaba Amazon yetkilisi şikayette bulundum ama tarafıma henüz hiçbir dönüş olmadı

Burak
Burak

Abi sorun çözüldü mü banada bugün Rusya'dan bu uygulama üzerinden Garanti hesabıma para gönderildi bankayı aradığım zaman paranın gönderilmediğini söylüyor

İbrahim sonuçtan çok memnun

KoronaPay Transfer Problemi K

İbrahim
20 Aralık 2023 12:03
KoronaPay Transfer Problemi K
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 18:55

Koronapay Transfer Hatası Veriyor