Konya Şehir Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Şikayet

Konya Şehir Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Şikayet
25 Temmuz 2024 19:56

Bugün (25.07.2024) Konya Şehir Hastanesi, kadın doğum bölümünde doktor M***** G**** B*****'a saat 12.40'ta randevum vardı. Ben bu bölümün zemin katta olduğunu bildiğimden 12: 19 civarlarında ilgili bölümü gittim. Sekreter bankosunda kimse yoktu. Odaları tek tek dolaşıp doktorun odasını aradım ancak bulamadım. Öğle arası olduğundan soracak kimse de yoktu. Doktoru ararken biraz vakit kaybettim. En nihayetinde bir temizlik personeli ile karşılaşınca M***** G**** B***** adlı doktorun odasının nerede olduğunu sordum. O da üst katta, deyince asansörle vakit kaybetmemek için bir üst kata, merdivenlerden koşarak çıktım. Gittiğimde bankoda yine kimse yoktu.
Saat 13-24'e kadar bekledim. O esnada sekreterler geldi, sıraya girip 12.40 ta randevumun olduğunu söyledim. Oradaki sekreter hanım"doktor hanım 12.30'da buradan ayrıldı. Sizin sisteme 15 dakika önce girmeniz gerekiyordu. Doktor hanımın süt izni var, o yüzden çıktı hastaneden, dedi. Öğleden sonra gelecek mi peki? " dememe rağmen "süt izni var." diyerek cevap verdi sürekli. Yani Ben boşu boşuna bir saat 10 dakika orada beklemiş oldum ve bir güzel kilometrelerce uzaktaki evime geri gönderilmiş oldum.
Uzun bir süredir bu randevuyu bekliyordum. Hastanede, 2 ayrı katta hizmet verdiklerini bilmiyordum. Maalesef bugün gittiğimde öğrendim. 12.40'da olan randevuma 12.28/ 29 gibi gittim.

Doktor randevu saatinden önce çıktığına göre, demek ki öğleden sonra muayene edecek beni diye orada bekledim. Dişim ve başım zonklayarak onca sure orada bekledim. (Bu arada diş kemiklerimde, çok ciddi kemik kaybı yaşandığı için yarın diş hekimliğinde 3 adımdan oluşan, büyük bir tedaviye başlayacağım. Bundan dolayı da ağrı çekiyor, ağrı kesicilerle orada durmaya çalışıyordum.)
Normalde randevularıma en az yarım saat erken giderim. Ama bugün böyle bir terslik oldu. Ancak yine de randevu saatinden, en iyimser tahminle 10 dakika önce oradaydım. Daha önce gidebilmiş olmayı çok isterdim ama bugün ancak yetişebildim.
Şimdi sorum şu: Hastanın randevu saati gelmeden önce doktor yerinden ayrılabilir mi?
Saygıdeğer bir yetkilimiz, bu hususta beni aydınlatırsa çok sevinirim. Teşekkür ederim.
NOT:Tekrar etmek istiyorum daha önce gitmeliydim ama bugün trafik sebebiyle yarım saat önce gidemedim. Yani burada esas mesele doktorun randevulu hastasını beklemeden randevu saatinden önce yerinden ayrılmasıdır.
Teşekkürler.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nde Doktor Eksikliği Sorunu

12 Mart 2025 12:06

Kocaeli Şehir Hastanesi Kadın Doğum Bölümü İlgisizliği

13 Ağustos 2024 20:00

Randevu Saatine Uymayan Doktor Ve Yetersiz Hizmet

11 Nisan 2025 00:56
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Şehir Hastanesi Doktoru Ve Sekreterinden Şikayetçiyim

26 Temmuz 2024 10:43