Konya Ereğli Devlet Hastanesi Doğumda Yaşattıkları Ve Psikolojim

26 Mart 2024 19:31

Konya Ereğli Devlet Hastanesi'nde 28/04/2004 tarihinde ilk doğumumu gerçekleştirdim. Normal doğum yapacağım söylendi. Ancak, suni sancı ile doğum sürecim 9'dan 4'e kadar sedyede çok ağrılı geçti. İlk doğumum olduğu için hiçbir şey bilmiyordum. En ilginç olanı ise, 8 kişinin aynı anda doğuma alınmasıydı; bu durum hem çok ürkütücü hem de ahlaka aykırıydı. Ne yapacağımı şaşırmıştım çünkü o kadar özel ve güzel bir anı, 8 kişinin arasında nasıl atlattığımı hâlâ unutamıyorum. Herkesin mahremiyeti birbirine açıktı ve korkudan bağıramadım bile. Aradan 20 yıl geçmesine rağmen bu doğum anımı hiç unutamıyorum ve hâlâ çok pişmanım. O an doğumhanedeki herkesten şikayetçi olmadığım için benim psikolojimi derinden etkiledi. Bu işten sorumlu olan herkesten geç de olsa şikayetçiyim ve gereken cezalarını almalarını istiyorum.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

A. Kemal Belviranlı Kadın Doğum Hastanesi'nde Hem Fiziksel Hem De Psikolojik Olarak Kötü Bir Deneyim

22 Eylül 2025 09:33
Berivan sonuçtan hiç memnun değil

Esenler Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Kadın Doğum Servisi!

28 Nisan 2024 16:39
Asya sonuçtan hiç memnun değil

Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi Doğum Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Doktor Değişiklikleri

18 Haziran 2024 11:07
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2023 19:37
Esra sonuçtan hiç memnun değil