Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Konya Diş Sağlığı Hastanesi Şikayetçiyim

Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Konya Diş Sağlığı Hastanesi Şikayetçiyim
22 Şubat 2024 09:00

Üç gündür diş ağrısı çekiyorum ve dayanamayarak Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne gittim. Bize en yakın olan bu hastanede, randevum olmadığı için kabul edilmedim. Yüzeysel bir kontrolün ardından, yeni doğum yaptığım için bana sadece Parol reçete edilip gönderildim. Erken giderek muayene sırası alabileceğimi düşündüm, ancak bu da mümkün olmadı. Randevu almak istedim fakat en erken tarih 15 gün sonraya verildi; bu süre zarfında yanağım davul gibi şişti. Doktora sevk edilmeden geri gönderildim. Şikayetçiyim; acaba bu diş ağrısına 15 gün daha katlanmak zorunda mıyım?

22 Şubat 2024 08:55

Üç gündür açım dişimden dolayı yemek yiyemiyorum Konya ağız ve diş sağlığı hastanesinden şikayetçiyim onlardan hiçbir beklentim ya da talebim yok beni muayene edip gönderdiler muayene eden hemşire görevli artık her neyse halimi görüp beni doktora sevk etmedi dişim kırıldı diyorum kırık yok diyor yamuldu ve hafif bir baskı olsa canımdan can gidiyor ben sezaryen ameliyat oldum böyle ağrı çekmedim kulağıma başıma vuruyor ağrı yanağım iç yanağım hep sis ve beni göre göre gönderdiler git randevu al dediler dişim apse yaptı büyük ihtimal ve randevu 15 gün sonraya var ben nasıl dayanacağım 30-40 tane doktor olan hastanede hiçbir tedavi göremedim bu ağrıyı çekiyorum ve beni sevk etmedikleri için halimi görüp de doktora acil hasta diye göndermedikleri ve de bu kos koca hastaneye muayene sırası yapmadıkları için emeği geçen herkese hakkım haram olsun

Hiranur
26 Eylül 2023 13:10