Konşuk Motor Honda Konşuk Bayisinden Şikayetçiyim Motoru Satmadılar!

Konşuk Motor Honda Konşuk Bayisinden Şikayetçiyim Motoru Satmadılar!
13 Ağustos 2024 14:34

Honda Konşuk bayisinden şikayetçiyim. Forza 250 motor almak istedim. Paramın bir kısmı 1 haftaya hazır olacağı için motoru ayırtmak istedim. Kapora ödemek için Konşuk bayisini aradım. Telefona ilk çıkan satış temsilcisi, 'Yarısını ödeyebilirseniz olur. Motoru ayırırız, kimseye satılmaz.' dedi. Ben de buna istinaden kapora ücretini konuştuk, bir fiyat belirledik. Daha sonra, 'Sormam gerekiyor. Size hemen dönüş yapacağım.' dedi. Fakat sonra saatler geçmesine rağmen dönüş yapılmayınca ben Konşuk bayisini tekrar aradım. Bu sefer telefona başka bir satış danışmanı çıktı. O da kaporayla motor ayrılmayacağını, konuştuğum kişinin tecrübesiz olduğunu ima edip telefonu suratıma kapatmak için aceleyle telefonu kapatmaya çalıştı. Ben müşteriyim, kesin alacağımı söylüyorum, kapora opsiyon ücreti yatırmak için anlaşıyorum ama daha sonra konuştuğum satış danışmanı geri dönmüyor, başka satış danışmanı başından atıyor. Honda Konşuk'un satış danışmanlarının motorları tanıdıklarına satıp karaborsadan komisyon paylaştıklarını duymuştum. Galiba öyle bir satış danışmanına denk geldim. Şikayetçiyim!

13 Ağustos 2024 14:40

15 dakika önce yine aradım bu seferde kadın satış temsilcisi çıktı o zaten tam bir skandal, forza 250 vardı hepsi satıldı az önce dedi, birini ben sattım diğerini arkadaşım sattı dedi, Honda Konşuk Motorları kara borsa yapıyor

14 Ağustos 2024 00:10 (Şikayetten 9 saat sonra)
14 Ağustos 2024 00:26

Bir dakika orada durun! Ben motorun parasının bir kısmını ödemeyi kabul ettim, ilk görüştüğüm satış temsilciniz o şekilde olabileceğini hatta bana ne kadar bir ödeme yapabilirim diye bile sordu, zaten bende kapora sonrası çok kısa süre içinde satış için geri kalan tüm ödemeyi yapacaktım, ciddiyetim olmasa neden kapora göndereyim? Ve bir saat içinde nasıl oluyor da elinizdeki tüm motorlar satılıyor? Şikayetvar.com'da Honda müşterilerine yok çekildiğine dair ve motor için bekletildiğine dair birçok şikayet var, Tamam benim param yakında hazır, bayiye geldiğimde Satmazsanız o zaman tekrar konuşalım, takipçisiyim bu konunun, insanlar mağdur, Nedense siz Yetkili bayilerde araç yok araç kalmadı diyorsunuz, ama sarı sitede sıfır ilanlar ve isimsiz motosiklet bayilerinde yüksek fiyattan Honda motosikletler var? Acaba kim sattı bunlara? Vatandaş motor satılmıyor diyor? Hadi cevap bekliyoruz verebilirseniz

14 Ağustos 2024 00:32

Merhaba Şubemize gelirseniz eğer aklınızdaki soru işaretlerini giderebilmek için yardımcı olabiliriz. Aklınızda bir soru işareti kalmasın. Ya da kapora ile satışı devam ettirmek istiyorsanız teslim tarihi net olmamakla birlikte motosiklet için sözleşme oluşturabiliriz.

Konşuk Servisindeki Sorumsuzluk Ve Zaman Kaybı

31 Aralık 2024 17:05
Arda sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2025 16:45

31 Ekim 2023 22:03

07 Temmuz 2023 11:48
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2025 12:35