İlker sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 15:27

6 Şubat saat 13.11 de kasap reyonundan alışveriş yapıp kasa yanında bulunan reyondan 45 TL etiketli baharatlı soslardan aldım. Fotoda eklediğim gibi ödeme yaptıktan sonra fişi kontrol ettiğimde 45 TL ürün üzeri etiketli ve ayrıca siyah etiketle reyon üzerine yapıştırılmış 45 TL etiketli baharatlı sos 52 TL olarak geçmişler fişte. Tutarsızlığın nedenini sorduğumda kasiyer bayan "kusura bakmayın değiştirmeyi unutmuşuz " dedi. Değiştirmeleri için ikaz ettim. Yandaki A101 dende alışveriş yapıp yarım saat sonra geldiğimde her şey eskisi gibi değiştirilmemiş ve diğer insanlar 45 TL lik baharatlı sosu 52 TL'ye almış olabilir. Bu sefer müdürü görmek istedim. Sanırım ya şef garson ya da oranın sorumlusu 25-30 yaş aralığında olabilir görüştüm. Hemen ilgileneceğim söyledi ama şu an durum nedir bilemiyorum. Belkide hala değiştirmediler ve alışveriş yapan insanlar kandırılmış olabilir. Ya personel ilgisiz ya da işletme personel tasarrufu yaparak az personel çalıştırıyor. Güvenimi yitirdim. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

Aylin sonuçtan memnun değil

Köfteci Yusuf Fazla Ücret Talebi

19 Aralık 2023 20:12
Ece sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 09:23
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 14:45

01 Ekim 2023 22:38