Ersen sonuçtan çok memnun

Kötü Bir Kodland Deneyimi

03 Ekim 2023 21:06
Ersen'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri çok ilgili ve ilginize teşekkür ediyorum”

Deneme dersinden sonra üye olduk. Bir öğretmen atandı ve dersler başladı, deneme dersinde yeterli olan bilgisayarımız normal derslerde öğretmenin sürekli bilgisayarın kaldırmıyor demesiyle hurda muamelesi gördü. Peki dedim yeni PC alalım sistem gereksinimlerini 3 haftada öğrendik. 10bin lira daha harcadık bilgisayar aldık. Yeni bilgisayarımız ile derslere girdik bu sefer de öğretmenimiz internetiniz yavaş buldu. En son oğlumun sorduğu bir soruya "soru sorup durma dediğimi yap" dediğini duyunca iptal etmeye karar verdim. Üyeliği iptal ettik, ertesi gün çok üzgün olduğunu söyleyen bir yetkili aradı para iadesi yapacaklarını söylediler. İade bekledik sonra bize kaydı yaptıran kişiye ulaştık, çok üzgün olduğunu iadenin onaylandığını söyledi 15 gün içinde gerçekleşeceğini söyledi yarın tam 15. Gün. 1 saat içinde gerçekleşen kayıt 15 gündür iptal edilemiyor. Bence başınızı boşuna derde sokmayın, kodlamaya hevesi olan çocuğunuzun da moralini motivasyonunu kimsenin heba etmesine izin vermeyin.

05 Ekim 2023 10:07 (Şikayetten 1 gün sonra)
16 Haziran 2024 21:26

Müşteri hizmetleri çok ilgili ve ilginize teşekkür ediyorum

Zeynep
02 Mart 2024 15:36
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
20 Temmuz 2023 14:36

İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet Ve Ücret Kesintisi Sorunu

Merve
31 Temmuz 2025 14:24
Burcu sonuçtan çok memnun

Burcu
10 Ekim 2024 09:51
"Benimle iletişime gecen A*** hanıma çok teşekkür ederim"