Koçaklar Arçelik 12465 Klima - HomeWhiz Wİ-Fİ Kiti

13 Ağustos 2024 14:03

Koçaklar Arçelik- Pendik Dolayoba şubesinden beyaz eşya seti satın aldım. Kurulumları yapıldı, fakat klima ile ilgili sorunuma destek alamıyorum. Karın ağrısına sebep olacak bir servis hizmetiniz var. Klima kurulumu için yoğunluktan dolayı bekledim ve kurulumu yapıldı, ardından HomeWhiz özelliğinin kullanılabilmesi 12465 modelinde opsiyonel olduğunu öğrendim, gittim bayiden Wi-Fİ aparatını satın aldım, kurulum için yine uzun bir bekleyiş. Kurulumu yapıldı arkadaş hemen lokasyondan ayrıldı, abi birkaç kez dene çalışır bu dedi. Ben de zamanını almamak için tamam dedim saldım arkadaşı, hata bende ki çalıştırana kadar bekletmem lazımdı ilgili personeli lokasyonda, neyse günün sonunda Wi-Fi kiti çalışmıyor, 15 kez denedim olmuyor, bu konuda hızlıca destek bekliyorum. HomeWhiz özelliği Wi-Fi kiti üzerinden çalışmıyorsa boşuna reklamını yapmayın kardeşim ya bizi uğraştırıyorsunuz. Ekran görüntüsü paylaştığım hata kodunu 15 kez almışımdır.

28 Temmuz 2023 18:52

26 Temmuz 2024 22:20
Koçaklar Arçelik Arçelik Servisi Randevu Olduğu Halde Buzdolabımı Teslim Etmiyor.
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabı Teslimatında Sürekli Gecikme Ve İletişim Sorunu

19 Haziran 2025 12:27
Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 10:08
Çetinler Arçelik Klima Bozuk Çıktı