Kobo Sage E-Kitap Okuyucu Pil Sorunu!

Mesut
11 Temmuz 2023 19:19

Sevgili Rakuten Kobo temsilcisi,

Öğrenim dönemini başarıyla tamamlayan çocuğumuza hediye olarak aldığımız Kobo Sage e-kitap okuyucu tabletin pil süresi çok kısa bir sürede bitiyor. Kitap okurken pil hızla tükeniyor. Cihazı satın alırken bize verilen bilgilere göre cihazın haftalar veya hatta aylar boyunca şarjı bitmeyeceği belirtilmişti. Ancak pil birkaç saat sonra ölüyor. Böyle bir cihaz bizim için sadece çöp! Zaten evde kitap okuyabileceği bir tablet var. Sadece daha uzun süre kullanmak için ürünü şarj ettik.

Cihazı Viaport D&R mağazasından satın aldık. Cihazı tamir etmek için o mağazaya gittik. Mağazadakiler cihazı teknik servise gönderdi. Teknik servis, cihazı test ettiğini ve şarj sorunu olmadığını belirterek bizi bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. Yaz tatili boyunca çocuğumuzun kitap okuması için satın aldığımız ürünü kullanmamız yeterli değilmiş gibi, teknik servisin umursamaz tutumuna da maruz kaldık. Yaklaşık 7 bin tl ödedik ve karşılığında çöp aldık. Şarj süresinin yazılıma ve kullanıma bağlı olarak değiştiğini söylüyorlar! Hey, teknik servis elemanı, bu cihazla video izliyor veya müzik mi dinliyoruz? Sadece metin görüntülüyoruz. Hatta şarjın daha uzun süre dayanması için Wi-Fi bağlantısını bile kapatıyoruz, ama yine de tükeniyor!

Dileğimiz, ürünümüzün herhangi bir kusur olmadan, Rakuten Kobo Şirketi'nin onurlu bir şekilde bize teslim edilmesidir. Pil değişimi veya cihaz değişimi... Bir satın alma yaptıysak, sadece parasını size teslim ettiğimiz gibi, bize eş değer bir ürünü de teslim etmelisiniz. Aksi halde, bu alışveriş denemez.

Yeşim
23 Eylül 2023 16:03
Eren sonuçtan hiç memnun değil

E-Kitap Okuyucu PDF Dosyalarını Açmıyor ve Destek Sorunu

Eren
04 Temmuz 2025 20:01

Nesime
15 Mart 2024 07:50
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
22 Ağustos 2024 11:47
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Kobo Libra Colour Cihazım Arızalandı, İdefix Mağduriyetimi Gidermiyor

Nazlı