Altıntepe Kızılay Şubesinden Şikayetçiyim

17 Temmuz 2024 17:595.455

17 Mayıs tarihinde (göz sağlığı ve hastalıkları / medikal estetik doktoru) op. Dr.** ** ** ve asistanı ** **'ya boyun dolgusu için gittim. Bana çene ucu dolgusu da yapalım o da boyun gibi en az 8-12 ay arası kalıcı dediler. Ancak 2 ay bile dolmadan etkisini kaybetti. Boyun dolgusunu ayna hanım telafi etti. Ancak çene dolgusu için dr. **:'' 2 ayda geçer tabii, ücretini ödeyin tekrar yapalım, en a 3 CC yapmalıyım ki kalsın ''diye alaycı konuştu. Ben hala taksitini ödüyorum.

17 Temmuz 2024 18:01 (Şikayetten 2 dakika sonra)

29405940 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Hizmetlerimiz ile ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, konuyu bizim ile paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

19 Temmuz 2024 14:20

Sayın N.Deniz T. talebiniz ile ilgili iletişim numaranızdan dönüş sağlanmıştır. Hizmetlerimiz ile ilgili güncel talep ve önerileriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

N. Deniz
20 Temmuz 2024 12:16

Ben olay günü, hastanenizin hasta haklarına baş vurdum, Özge Hanım, ertesi günü dönüş yapıp kabul edemeyeceklerini belirtti. Bu yüzden buradan sizi şikayet ettim. Üzerine ne bir dönüş ne bir para iadesi, ne bir telafi gerçekleşmedi.

N. Deniz
6 Ağustos 2024 22:39

Hala, bir dönüş sağlanmadı. ''talebiniz ile ilgili iletişim numaranızdan dönüş sağlanmıştır'' yazmanız bile manidar

Meram Devlet Hastanesi Daha Dikkatli Olunmalı

17 Ocak 2024 21:0410.314

Diş bölümündeki bayan doktorlardan bir tanesine gittim. Dişlerimin kötü olduğunu söyledi ilk gün dolgu yaptı Apse var da...

Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Ameliyatım Bozuk Cihaz Nedeniyle Aksadı: Mağdur Edildim

7 Mayıs 2025 00:3111.664

Yaklaşık 10 ay önce plastik cerrahi bölümünden randevu alıp gitmiştim. Ameliyat tarihim ve ücretim belli olmuştu. Geçen ...

Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diş Dolgusunun Düşmesi

01.09.2023 tarihinde randevu alarak gittiğim Doktor T**** P*****, dişime yüzeysel bir dolgu yaptı. Ancak dolgu üç ay içe...