Kıyı Otomotiv Renault İle Yaşanan Bir Problem

Yunus
13 Eylül 01:50

Merhabalar, Açıkçası nasıl başlayacağımı bilemedim. Renault ile böyle bir durum ile karşı karşıya kalacağım asla aklıma gelmezdi. Clio 5 aracımın sağ ön tekeri bir sabah inmiş vaziyette karşılaştım. Stepne lastiğimi takarak bir lastik tamircisine gittim. Jantın kaynak yerinden hava kaçırdığı söylendi. Bunun üzerine Renault kıyı otomotiv Kurtköy İstanbul şubesine gittim. Jantı inceleyeceklerini ve genel merkeze talep oluşturacaklarını söylediler. Uzmanların incelemesi üzerine dış etken denildi. İtirazda bulundum, süreç tekrardan değerlendirmeye alındı. Tarafıma ulaşamadıkları için iletişimsizlik oldu. 12.09.2024 tarihinde de aracımın sol ön tekerinde aynı durumla karşı karşıya kaldım. Muhtemelen bu da dış etken denilecek. Peki ben sizlere şunu sormak istiyorum, örneğin; 0 km bir arabayı bayiden aldım, seyahat halinde ilerlerken 5 km yol gitmeden lastik bir anda indi ve stepne yardımı ile lastik tamircisine gittim ve aynı jantın kaynak yerinden hava kaçırıldığı tespit edildi. Buna da cevabınız dış etken mi olacak? Bu nasıl bir dış etken? Dış etken olacaksa eğer bu jantın kaldırıma veya bir yere çarparak yamulup kırılması gerekmiyor mu? Bu nasıl tutarsızlık anlayamadım? Ben kesinlikle dış etken teriminin ortadan kaldırılmasını mağduriyetimin karşılanmasını talep ediyorum. Bu kadar ürünün arkasında durmayacağını düşünmüyorum Renault olarak. Buraya yazmak bireysel olarak hiç tasnif etmediğim bir şey ama benim bu aşamaya gelmeme sebep olan konu ilgisizlik ve destek sağlanmamasıdır.

Kıyı Otomotiv 0 Km Pro 7 Direksiyon Kutusu Arızası

Ünal