Zahide sonuçtan hiç memnun değil

Kirpik Dünyası (Beykoz) İpek Kirpik Mağduriyeti

07 Mart 2023 11:01

İpek kirpik yüzünden gözlerimde oluşan kaşıntı batma şişlik alerjik reaksiyonla kendimi sabahın köründe acilde buldum geçici körlük yaşadım ve dalga geçer gibi muamele gördüm yaşadığım şu an ki durum psikolojik travma yarattı resmen!

Göztepe Mah Semazen sok no ** Beykoz'da Güzellik salonu olan Kirpik Dünyası ve Ataköy Nef 22 * blok 12 kat no 1** İpek kirpik yapan d** isimli bayana dün gittim hayatımın kabusunu yaşadım neredeyse 1 senedir kirpik yaptırıyordum kendisine ve bu zamana kadar ipek kirpik yaptırdığımda herhangi bir şikayetim yoktu ve en son dün yaptırdıktan sonra ertesi sabahı gözlerimi açamadım.

Bunun nedenini sorunca da bu senin kirpik kullanmakla alakalı diyerek beni suçlamış oluyor şu anda çok kötü durumdayım gözlerim mahvoldu.

Yorumlar (7)

Mina

Zahide hanım madem bir senedir yaptırmışsınız hiçbir sorunla karşılaşmamışsınız son kere Herhangi bir alerji durum olabilir o yapılan işlemden kaynaklı değildir vücudun verdiği tepkiden kaynaklı Bunu şikayet varda yazmanız doğru değil Ben bir doktor olarak 4senedır yaptırıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım

Zahide

Mina hanım bakın şimdi madem vücudun alerjik reaksiyonla kaynaklı tepki verdiğini anladık! Göz bu sonuçta şakaya gelmez kimse gözünü kaybetmek istemez değil mi? 1 ay önce neredeyse 10 gün yaşadığım psikolojik travmanın üzerine hiç arayıp bir geçmiş olsun dememiş o gece mesaj attığımda da alay edermiş gibi cevaplaması ve bu benim kullanmamla alakalı olduğunu dile getirerek şimdi de olayın üzerinden 1 ay geçmiş üstünden işletme sahibi müşterilerini kendi kafasınca üstüme salmaya çalışıyor yetmiyor arkadaşımı da arayarak tehdit ederek sen getirdin ben uğraşırsam fena olur vs diyerek arkadaşıma da bu konuyla ilgili onun lehine yorum yazmasını istemiş hijyenle alakalı bir şeydi pisti pis likten oldu vs vs diye yaz demiş yani bu olacak iş değil ben sonuçta 1 aydır ve ya 1 gündür kirpik kullanmıyorum neredeyse 4 5 senedir başka yerlere de yaptırıyordum zaten

Umay

Bir arkadaşım şikayeti var dedi ve merak edip okumaya girdim. Şaşkınlıkla okuyorum 2 yıldır Dünyadan başka kimseye gitmem hatta şehir dışında yaladığım dönem bile İstanbul'a geldiğim zaman ilk bu işletmeye uğrar kirpiklerimi yenilerim. Zahide hanım 2 yıldır bu işletmeye geliyorsunuz ve sizinle tanışma fırsatım oldu kirpik takmaya sürekli birlikte geldiğiniz yakın arkadaşınız bile sizin temizlemediğinizi elinizle takılan kirpikleri yorduğunuzu dile getirmişken nasıl bu şekilde yorum yapabiliyorsunuz. Kendiniz de söylemişsiniz uzun süredir severek kullandığınızı şu an yoğunluktan randevu alamamanızın faturasını işletmeyi kesemezsiniz. Önce hijyen kurallarını öğrenin ve kendi cilt tanıyın. Onu da yapamadınız bari arada gözüne su tutun da yüzünüzdeki kirler kirpik diplerinde toplanmasın

Güzel

Umay hanım sizi tanımıyorum ama Zahide hanımın yanında devamlı gelen arkadaşıyım ben ve dediğim gibi sizi hiç görmedim bu konuda nasıl yorum yapma zorunluluğunda bulundunuz anlamış değilim siz herhalde işletmeye yaranmak için böyle bir yorumda bulunuyorsunuz bir kere arkadaşımla 1 senedir gidiyorduk kirpikleri düzgün bir şekilde kullanıyorduk hiçbir şikayet olmadan yani son 2 defa gittiğimiz de aynı durum bende de oldu ve kirpikler yapıştırıcıdan kaynaklı dökülüyordu ve bunu dünya hanıma söyledim ama son kez yaptırdığımızda benimde tek gözümde şişme meydana geldi artı arkadaşımın gözü çok kötü durumdaydı ben bunu biliyorum sizden ricam yani bir kere benim söylemediğim şeyi söyledi diye konuya beni dahil etmeniz yanlış!

Zahide

Umay hanım pardonda sizin adınızı dahi duymadım 1 senedir gittiğim yerde böyle birisiyle tanıştığımı hatırlamıyorum açıkçası 😄sizinle o işletmede nasıl tanışmış oluyorum? İnşallah başınıza gelirde bundan ders çıkarmış olursunuz Burada bahsedilen şey kirpik takıldığı günün gecesi gözde gelişen alerjik reaksiyon ve bu da yapıştırıcıdan kaynaklı (tarihi geçmiş ) ürünü kullanması çünkü madem bunca insana bir şey olmamışken neden bende oluyor? Ayrıca yanımda gelen arkadaşım da buna şahit onunda tek gözünde şişme meydana geldi madem benimki hijyenle alakalı 1 senedir yeni mi hijyenden kaynaklı reaksiyon gelişiyor 😄diyelim benimki öyle oldu arkadaşımda aynı durumda buna ne diyeceğiz peki

Belizden

Yaklaşık 3 senedir aynı işletmeye kirpik taktırıyorum sadece bende değil tüm çevreme önerdim bugüne kadar bir kez şikayet duymadım aksine herkes çok memnun. Buradaki yorumu yapan kişiyi tanıyorum hijyenik biri değil kendi hatası ile yaşadığı bir sorun. İşletmeyi karalamaya çalışıyor net.

Zahide

Birincisi sen ne beni tanıyorsun ne de ben seni tanıyorum burada tanımadığın bir insan için yorum yapman saçma değil mi! İkincisi hijyenik olmayan sensin ki bünyen artık buna alışmış demek! Benim hijyenik olup olmadığımı sen beni hiç hayatında görmediğin ve tanımadığın için bilemezsin ve bu konuda da gereksiz yorum yapamazsın!