Cansal sonuçtan hiç memnun değil

kirmizibeyazz.com Ürün İçeriği Bilgilendirmesi Eksikliği Mağduriyeti

03 Aralık 2024 16:16

Trendyol platformundan lipozone lipozomal d3+k2 vitamini satın aldım. Kullanmak için ambalajını açtığımda şişesinde içeriğinde alkol olduğunu gördüm. İade etmek istediğimde hem kırmızı beyaz isimli satıcı firma hem de Trendyol, ambalaj açıldığı için iademi kabul etmedi.

Oysa ki ülkemizde birçok kişinin hassas olduğu bu içeriğin ürün açıklamasında ve ürün ambalajında yer alması gerekmekte (bildiğim kadarıyla yasal zorunluluk da) iken, tüketiciyi aldatma yönünde bu hassas içerik bilgisinin ürün sayfasında ve ambalajında yer almaması nedeniyle iadem kabul görmeliydi. Çünkü bu bilgiye ambalaj açılmadan erişme şansım yok. Bu hassas içerik açıklamada veya ambalajda yer almış olsa, bilerek alırdım ve ambalaj açıldığı için iademin kabul edilmemesi anlaşılabilirdi.

Bu durumda eksik-hatalı ürün açıklaması ve ambalajda ve ürün açıklamasında hassas içeriğin yer almaması nedeniyle tüketici hem yanıltmakla hem de cezalandırılmaktadır. Yaşanan bu durum nedeniyle;- ürünü satan, açıklamada yer vermeyerek tüketiciyi aldatan, hatalı içerik nedeniyle oluşan mağduriyeti gidermeye yanaşmayan kırmızı beyaz sağlık ürünleri firmasından şikayetçiyim. Bu kapsamda iademin kabulünü ve ürün açıklamalarının ambalaja ve ürün detayına tam yapılmasını talep ediyorum.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 09:51
Yanlış Ürün Gönderimi Ve Kargo Sorunlarıyla Mücadele
Levent sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2025 23:55

Gülhan
05 Ocak 2024 20:25
Hande sonuçtan çok memnun

20 Nisan 2024 20:02
"Şirket yetkilileri bana ulaşarak ürün orijinalliğini kanıtladı. Ambalaj baskısındaki kusur nedeniyle özürlerini ilettiler ancak ürünün orijinal olduğunu teyitlediler. İlgilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca küçük hediyeleri için de teşekkür ederim."
Facedermo Orijinal Olmayan Sahte Ürün Gönderildi

Dermoaktif Tarihi Geçmiş Ürün.

Muhammet
18 Ağustos 2024 02:07
Dermoaktif Tarihi Geçmiş Ürün.