Kia Sportage Ön Konsol Çatlakları Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

30 Aralık 2024 11:41

Kia Sportage 2016 model arabamda ön konsol hava yastığının olduğu göğüs kısmında çatlaklıklar oluştu. Aracım tamamen yetkili servis bakımlıdır. Yapmış olduğumuz başvurular da sorunun ücreti karşılığında değiştirileceği tarafımıza iletildi. Üretim veya malzeme kalitesinden kaynaklanan sorun müşteriye hiçbir ir şekilde yüklenemez. Bu sorunla karşılaşan veya farklı yollarla çözün bulan var mı. Kia tarafında hiçbir şekilde olumlu olarak dönüş sağlanmıyor.

03 Şubat 2025 10:32

Selamlar, maalesef ben de bir 2017 model Kia Sportage aracımda kendiliğinden göğüste çatlak oluştu. İnternette gördüğüm kadarıyla birçok kişi bu sorunu yaşamış ve servisler garantisi dolan araçları sadece ücretli değiştirebileceğini söylüyor. Bu araç 90 model araç değil 7 yaşında Hiçbir markanın ve modelin böyle bir problemi yokken ya da biz bu kadar duymadık, neden Kia'da kendiliğinden oluşan bu çatlak üründe bir sorun olduğu kabul edilmeyip kullanıcının sorunu diyerek mağdur ediliyor? Çok merak ediyorum. Kullanıcı nasıl bir hata yapmış olabilir ki onun hatası oluyor ya da o hata her neyse sadece Kia kullanıcıları mı yapıyor? Maalesef Kia Türkiye bu konuyla ilgilenmiyor ama ben ilgilenmeye devam edeceğim. Bu konuyu sonuna kadar takip edeceğim. Gelişmeler oldukça yazmaya devam ederim.

30 Aralık 2024 12:05 (Şikayetten 24 dakika sonra)
07 Ocak 2025 11:44

Standart mesaj ile iletişime geçmek ne kadar doğru. Markazınızın arkasında durun. Müşteriyi, mağdur etmeyiniz.

Kia Sportage'da Kronik Konsol Çatlağı Sorunu

Ersin
02 Ocak 2025 10:10
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage 2012 Modelde Kronik Konsol Çatlağı Sorunu

Engin
05 Mart 2025 23:11
Muhittin sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Göğüste Çatlama

Muhittin
02 Kasım 2023 12:58
Kia Sportage Göğüste Çatlama
Naşit sonuçtan hiç memnun değil

Naşit
28 Temmuz 2024 14:16
Kia Nın Kusurlu Araçları Ve İlgisiz Ve Yetersiz Servis
Kia Nın Kusurlu Araçları Ve İlgisiz Ve Yetersiz Servis
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
24 Aralık 2024 15:19