Baturay sonuçtan hiç memnun değil

Yetersiz Yönetim Ve Asansör Sorunu

26 Ekim 2024 20:29

İzmir / Ulukent Birlik sitesi sakini olarak kendilerinden şikayetçiyim. Eski yönetim şirketinden memnun olmadığımız için bir site sakininin referansıyla göreve geldiler. Görevde kaldıkları yaklaşık bir ay sürede görevli olarak atadıkları çalışanları siteyi gezmek haricinde başka herhangi bir icraatte bulunmadı. Bozuk olan asansörün onarımı konusunda hiçbir sorumluluğum olmamasına rağmen devreye ben de girdim, hatta asansörcü bir arkadaşımı -mecbur olmamama rağmen- sadece site hizmeti aksamasın diye araya sokarak asansörün yapılması konusunda ön ayak oldum. Denetimdeki arkadaşlarla birlikte çokça kez hatırlatmamıza rağmen isteyerek ya da değil aldıkları paranın karşılığı hizmeti vermediler. Değişmesi gereken asansör motorunun demirbaş bedelini günler geçmesine rağmen ev sahiplerinden toplamadılar. Hizmet alamayınca kendileriyle yollarımızı ayırmak durumunda kaldık. Şikayetin aslını Google Maps'te KHK yönetim yorumlarında görülebilir. Orada da paylaştığım kendileriyle ilgili WhatsApp konuşmasını ekte sunuyorum. Asansör olayı yalnızca bardağı taşıran son damla oldu. Websitelerinde yer alan Ulukent Birlik Sitesi referansı biz Birlik Sitesi Yönetim Denetim Kurulunca verilmemiştir. Ek olarak referanslarında yer alan benim de şahsen gidip gördüğüm adı geçen başka bir siteyle de faal çalışmışlıkları yoktur. Web sitelerinden Birlik Sitesi referansı kaldırılana dek işin takipçisi olacağım.

Khk
Khk

Merhaba, Öncelikle geri bildiriminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yönetim firması olarak, yaz döneminde göreve geldik ve o zamandan teslim ettiğimiz zamana kadar sitenizin yönetim süreçlerinde en iyi hizmeti sunmak için elimizden gelen çabayı gösterdik. Ancak, maddi harcama gerektiren işlemler konusunda yönetim kurulu onayı alınmadan hareket etmememiz tarafımıza genel kurulunuz tarafından bildirilmiştir. O genel kurulda sizde vardınız. Ayrıca, yönetim kurulu içinde yaşanan anlaşmazlıkların, bazı projelerde gecikmelere neden olduğunu belirtmek isteriz. Şirketimiz, site içindeki bu küskünlükleri ve anlaşmazlıkları aşarak, en iyi hizmeti sunmaya çabalamıştır. Tüm harcamalar ve alınan kararlar kayıt altına alınmış olup, isteyen herkes bu bilgileri sorgulayabilir. Bizimle ilgili her türlü geri bildiriminizi dikkatle dinliyor ve iyileştirme süreçlerinde kullanıyoruz. Size daha iyi bir hizmet sunmak adına iletişim kanallarımız her zaman açıktır. Saygılarımızla, KHK Yönetim Ekibi

Baturay
Baturay

Tam anlamıyla bahsetmiş olduğunuzun aksi halinde davranış sergilediniz. Havuz suyunu düzeltmek için gruptan bilgi verdiniz mi? Hayır. Madem ben de o kurul içerisinde yer alıyorum ortak gruba neden bildirim yapılmadı? Hangi havuzu düzeltmek için 50 bin tl'ye yakın kimyasal harcanır? Yönetim kurulundaki anlaşmazlıklar bizi ilgilendirir. Arkadaşlar istifa edip gittikten sonra hangi işi yaptınız tam olarak? Bir de hangi yüzle referans olarak web sitenize bizim adımızı yazıyorsunuz? Asansör bozuldu, araya ben girdim, hemen yapılması için teklif aldım, onda bile taş koydunuz. Neden? Başka biri mi yapmayın dedi yoksa? Siz net olarak çaba göstermek değil, adım bile atmadınız. Birlik Sitesinin referansını sitenizden kaldırın.

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Saray Site Apartman Yönetimi Parayı Topladı Ama Asansör Tamiri Eksik Yapıldı

28 Eylül 2025 21:57