Muhammed sonuçtan çok memnun

Kefo Hobbit Nargile Camı

Muhammed
08 Mayıs 2024 19:23

Hobbit marka nargileyi aldıktan sonra bir kaza geçirip camı kırıldı ama bir yıldır kaç defa WhatsApp uygulaması üzerinden söylememe rağmen bir nargile camı gönderemediler. Stokta olmadığını söylüyorlar, bu nasıl mümkün olabilir? En iyi marka nargile takımlarından biri olduğunu düşünüyordum ama anlaşılan camı bulunmuyor. Bu kadar büyük bir markaya yakışmayan bir durum ve aldığıma çok pişmanım. Şu an 4.800 lira değerindeki nargilem evde işe yaramaz bir halde duruyor, belki bu mesajımı görürlerse yardımcı olurlar.

Onur
Onur

Bu marka tam bir çöpmüş, müşteri memnuniyeti adına hiçbir şey yok herkeste aynı sorun var. Takım üretirken fazla parça kalırsa yedek parça açılır diye cevap veriyorlar dalga geçer gibi :) Bayileri yokmuş, Satış noktaları varmış onlarda yedek parçayla uğraşmıyormuş netice sonucu öylede size güvenerek bölgenizdeki ürün satın aldığınız mağaza size mahcup oluyor çözüm sunamıyor. Kefo uzak durulacak bir marka kesinlikle bunu bize kendileri öğretti! Bir markayı tercih etmeden önce sitesine girip incelemek ve iletişim kanallarından yazarak müşteri tutumlarına bakmak lazım. Yoksa bir yedek parça bulmak için zamanınızı çalıp paranızla rezil ediliyorsunuz!

Kadir
Kadir

Merhaba ; Aynı sorunu maalesef bende 1 senedir yaşıyorum. Gezmediğim nargileci kalmadı herkes aynı şeyi söylüyor. Kefo genel merkezi aradım üretmediklerini söylediler. Yazık günah o kadar para verdik değmezmiş.

09 Eylül 2024 01:03
Fatoş sonuçtan hiç memnun değil

Fatoş
24 Mart 2024 10:21