25 Mart 2024 15:072.296

İstanbul/Sultangazi'de bulunan Kaya & Şatır Otomotiv araç satarken plaka bedeli yerine elden ele borç ödemesi olarak yazdırıp sattığı para yerine de daha aşağı bir miktarı kayda geçirip devleti ve sattığı arabaların taahhütte bulunduklarından farklı çıkması dolayısıyla müşterilerini de yanıltıyorlar.

15 Ekim 2025 08:30

12 Ekim tarihinde beğendim arabayı almak için anlaştım ve Kaporasını verdim. 1 gün sonra aracı motor ustasına götürmek için iş yerine gittim 2 saat beklememe rağmen araç gelmedi. Daha sonra geldiklerinde araçl başkasına sattıkları anlaşıldı. Ticaret ahlakı yok esnaflık yok. Aracı almak için değerli madenleri sattım. Beni mağdur ettiler.

17 Kasım 2024 11:05

İstanbul Sultangazi'deki Kaya ve Şatır otomotivle uzun yıllardır araç alıyorum ilk kez sizin gibi birisi böyle konuşuyor. Esnaflıkları olsun misafir perverlikleri olsun çok iyi araçlarının arkasında ve dedikleri dışında bugüne kadar bir şey çıkmadı

Kiralama Sözleşmesinde Gizli Tehdit

26 Kasım 2024 14:49725

Kiralama sözleşmesini imzalatırken, sözleşme kâğıdının altına boş senet koyup, sözleşmeyi imzalatır gibi sayfa altı yapa...

Kiralama Sözleşmesinde Gizli Tehdit