Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

Hizmet Çalışmıyor, Para İadesi İstiyorum!

Hizmet Çalışmıyor, Para İadesi İstiyorum!
24 Ekim 2024 00:27

Youtubeotomasyonu.com / pasifgelir.com web sitesi üzerinden 3000 dolar ödeyip, 10 kanal otomasyon hizmeti satın aldım. Youtube.com spamdan dolayı kanallarımı kapadı. 5 kanalla yoluma devam ettim ancak, 1 aydan fazla oldu, bütün kanalların izlenmesi sıfır. Anlaşılıyor ki bu hizmet tamamen boş ve herkes aynı durumu yaşıyor. Kanallarım kapanınca ücret iadesi istedim ancak iade etmeyeceklerini söylediler. Para iadesi istiyorum. Verdikleri hizmet çalışmıyor ve çalışmayacak.

Aytekin
Aytekin
15 Aralık 2024 05:27

E*** K*** Youtube.com otomasyon hizmetinde 4 ay geçti ve izlenmeler hala sıfır 1-2. Ayrıca 10 Kanal Aldım 8 tanesi Youtube.com tarafından spam politikası nedeniyle kapatıldı. E*** K***'dan hizmet alacaklar bu hususu göz önünde bulundursun. Ayrıca verdiği hizmeti aylık 5-10 dolarlık kredi alarak kendiniz de yapabilirsiniz.

Yorumlar (6)

Emre
Emre

Sözleşme feshi nasıl yapılır bilgisi olan var mı? Taksit ödemedim diye adam mahkemeye veririm noter masrafını da kitlerim diyor.

Funda
Funda

Bu adam 2016'dan beri çeşitli para kazanma yöntemleri ile karşıma çıkıyor, her dönem yeni bir metot vaat ediyor. Görünen de bu hizmeti alanlar memnun değil. Amerika'da olduğu için mi bir türlü ceza vb. Almıyor? Ben neyse ki ondan bir hizmet almadım ama mağdur olanlar birleşip şu adamın iş yapmasını engellese artık?

Sule
Sule

Merhaba ben Amerika'dayım sizler için yapabileceğim bir şey varsa yardımcı olurum. Burada online polis sitelerine de yazabilirsiniz takip ediyorlar Türkiye gibi değil. Kişinin açık bilgilerini biliyor musunuz nerede yaşıyor telefon numarası nedir? Belki gerçek adı bile farklı olabilir lütfen dikkat

Hakan
Hakan

Merhaba, benimde almadan bakmak aklıma gelmedi maalesef ve henüz 4-5 gün önce kanal satın almış yaptım şimdiden oyalamaya başladılar, sizde son durum nedir kanallara hala video yüklenmedi mi hala sizi oyalıyorlar mı, ona göre ben de sözleşme feshi yapıp Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım

Harun
Harun

Merhaba kardeşim Bir gelişme oldu mu paranı alabildin mi veyahut da hukuki bir şey yaptın mı ben de aynı sıkıntıdan muzdaribim

Uğur
Uğur

Bende mağdurum sana mailimi verim bana yaz konuşalım. [email protected]

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kaya Online Youtube.com Otomasyon Hizmetinin Kalitesizliği

15 Ağustos 2024 13:21
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Kaya Online Şikayeti

24 Ekim 2024 19:13
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Gelir Garantisi Kapsamında Hayal Kırıklığı

14 Şubat 2025 02:05