Home Office Başvuru Kariyer.net

23 Aralık 2023 01:27

Bugün, 'Home Office' adı altında evde çalışma düzenlemesiyle karşılaştığım haksızlık ve bilgi alma konusunda yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. İnternette evden çalışma fırsatı olarak gördüğüm bir ilana Kariyer.net ® ® üzerinden başvuruda bulundum. Başvuru sırasında benden ad, soyad, doğum tarihi, t. C. Kimlik numarası, aktif telefon numaram ve IBAN numaramı istediler. Herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, Papara ® ® hesabı veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet gibi ve yasa dışı herhangi bir işlemden benim sorumlu olmadığımı belirtmek isterim. Olası sıkıntılardan korunmak amacıyla bu şikayet dilekçesini yazıyorum. Verdiğim bilgiler kullanılarak adıma açılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, şirket veya yasadışı herhangi bir işlem için kimlik bilgilerim, onayım ve ıslak imzam olmadan yapılan ya da yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi belirtmek isterim. Bu şikayet sayfası aracılığıyla resmi olarak bilgilendirmiş bulunmaktayım. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz ve rica ederim. Açılacak her türlü hesap ve işlemden muaf olmak istiyorum.

Kariyer.net Şüpheli İş İlanı Ve Kişisel Bilgilerin Güvenliği!

17 Nisan 2025 15:16

Kimlik Bilgilerimin İzinsiz Kullanımı Hakkında Resmi Şikayetim

02 Temmuz 2025 15:26

Kimlik Güvenliğim Tehlikede: Yasal Koruma Talep Ediyorum!

08 Nisan 2025 14:55
Kimlik Güvenliğim Tehlikede: Yasal Koruma Talep Ediyorum!

06 Mayıs 2025 23:05