Gizem sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 13:02

Merhabalar 18-26 Ağustos arasında Kare Tur'a arkadaşım F******* K**** ve ben G***** G**** S*** 420 euro ödeme yaparak Balkan turuna gitmek için ödememizi yaptık. Kare Tur yetkilisi beni 18 Ağustos'ta Ayvacık'tan arkadaşım da İstanbul Esenler'den Kesan'a giderek oradan tura katılıp tatilimiz başlayacaktı. Kare Tur yetkilisi Z*** bey turu bir gün önce kaldırıp bize haber vermemiş. Bunu otobüsü beklerken tura ulaşmaya çalıştığımda öğrenmek durumunda bırakıldım. Biz otobüs gelecek diye beklememiz yerlerde beklerken aradım ve Z*** bey, o tur dün kalktı dedi. Dedim nasıl olur. Günü belli olan tur bir gün önce kaldırılır ve bize haber verilmez. Biz izinlerimizi, paramızı her şeyimizi aylar öncesinden bugün çıkmak üzere yapmıştık. Biz, sizi unutmuşuz olur. Böyle şeyler dedi. İnanılmaz bir organizasyonsuzluk ile bizi unutan bu şirketten biz de bizi mağdur ettiği için hemen paramızın iadesini istedik. Kare tur yetkilisi Z*** bey, ekte gönderdiğim mesajlarda olduğu gibi ilk birkaç gün ödeyeceğini söyleyerek bizi oyalamaya başlasa da artık mesajlarımıza cevap vermiyor, telefon aramalarımızı açmıyor. Bize, pazartesi 21.08'de ödememizi yapacağını söyledi. Daha sonrasında 25.08'de yapacağını söyledi. Artık iletisim isteğimize de cevap vermiyor ve hakkımız olan paramızı vermiyor. Hem gitmek istediğimiz tatile götürülmedik yollarda perişan edildik hem de Kare tur tarafından hem de 420 Euro ödememize haksızca el konuldu. Maddi ve manevi mağdur edildik. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Gizem
Gizem
31 Ocak 2024 14:53

İadem yapıldı.

Karetur
Karetur

Merhaba Gizem hanım bizim kayıtlarımızda iadenin yapıldığı görünüyor. İadenin yapıldığına ilişkin dekont ektedir.

20 Kasım 2023 21:45
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2024 14:47
Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Erdinç
18 Temmuz 2023 16:33