Osman sonuçtan çok memnun

Kardeşlik Vakti Derneği Kardeşlik Vakti Dernek Su Hisse Bağış

18 Ekim 2023 12:37
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür,”

Su kuyusu hisse bedeli için 5 adet ödeme yaptım verilen numaraya dekont gönderdim yazıkları mesaj ve tavır saygısızca bir süre sonra aradım bu canlı yayın başka nura verdiler. Aradım onlar başka yere yönlendirdi. Bir cep numarası verdiler. İşleme aldık dediler. Hak getire, bu işi yapamayacaksanız milletin midesini bulandırmayın kardeşlik adını da zan da bırakmayın.

19 Ekim 2023 13:18 (Şikayetten 1 gün sonra)

Kıymetli Bağışçımız; Öncelikle yaşadığınız olumsuzluktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sorununuzu hızlıca çözüme kavuşturmak için lütfen bizimle iletişime geçin. Kardeşlik Vakti Derneği

Osman
Osman
24 Ocak 2024 15:38

Teşekkür,

Kenan
Kenan

Bir kuyuda ben mi açsam acaba demek ki helal kazançla yardım etmemişsin veya 1.2. Derece akrabalarının ihtiyaçlarını gidermesi ya da aç yatan komşunu görmedin dinen yardımlaşma önce 100km çevrendeki il ve ilçeden başlamalı sonrasında ulaşamadığın binlerce km uzaklıktaki yerlere yardımda bulunmalısın artı bağışlamışsın neyin yardımını takip ediyorsun gözle gördünmü oradaki yardıma ihtiyaç gerçekten var mı yok mu diye ilahi adalet Diyanet bile hükümet devlet iradesi ve idaresi altında yapılır Ahmet Mehmet imamların veya dindarların kurumuna bağışta bulunmuşsun geçmiş olsun yurt dışı yardımları ülkeler yapabilir şahıs veya Diyanet yapamaz

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Yapılan Bağış Sonrası Söz Verilen Bilgilendirme Yapılmadı, Güvenim Sarsıldı

30 Temmuz 2025 10:50
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Kardeşlik Vakfı Çok Sıkıntılı

20 Eylül 2023 14:10
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hiç Güvenilir Değilsiniz Beklemekten Yoruldum

15 Mayıs 2024 22:58