Karaderili Şirketler Grubu HLC Kuşadası Devremülk Şikayeti

25 Haziran 2024 00:56

2007 yılında HLC Kuşadası grubundan devremülk satın almıştık. Sadece bir sene kullandığımız tatil için bu yıla kadar aidat ödemesi yaptık, üye iptali oluşturamadık. Şu anda artık öyle bir yer olmadığını, boş bir arsa olarak gözüktüğünü öğrendik ve bundan asla haberimiz olmadı. Karadereli Şirketler Grubu'ndan devremülk alıp dava açan varsa bu konuda bilgilendirebilirseniz mutlu oluruz. Kullanmadığımız tatil için senelerce aidat ödeyip yeterince mağdur olduk. Dava açarak paramızın iadesini isteyeceğiz.

Yorumlar (6)

Nurdan

Kardeşim bu grubun benzer şekilde mağdur ettiği insan sayısı yüzlerce. Şikayet ve davalar da öyle. Artık adalet hesap soruyor, Mahkemeler sürüyor. Aman bir daha hiçbir işlem yapmayın.

Uğur
Uğur

Biz adliyeye ifadeye çağrıldık dava kazandık ama. 29 tane paravan şirket kurdukları için paramızı geri alamadık. 1-2 sene içinde el konulan mallardan paranız gelir deniyor bakalım.

Sema
Sema

Merhabalar, Üsküdar'da mağdurlar için bir yer açılmış diye duyduk. Bizde aynı şekilde mağduruz ve dava açacağız ama henüz nasıl bilmiyorum. Gidip görüşmek lazım

Nurdan

Youtube.com haberler de bakin sonuç yakin.

Sibel
Sibel

Sonuç nedir

Yaren
Yaren

Bir sonuç yok henüz maalesef

Kuşadası HLC, Karaderili Şirketler Grubu, Royal Doğa

11 Mart 2024 12:15
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 15:30
arsa-ve-ev-ile-karadereli-hlc-tatil-koyu-devremulku-4.pdf