Yanlış Ürün Teslimatı Ve İade Sorunu

14 Kasım 2024 19:20

45 gün önce Uşak Kar Bebek mağazasından çocuk yatağı aldım. Alırken yaldızlı rengi indirimdeydi, biz özellikle fazla vererek pembe rengini istedik ve özellikle aynısı olsun diye belirttik. Bundan 1 hafta önce Montessori yatağınız geldi dediler. Kurulum yaparlarken aynı takım olmadığını gördük ve niye böyle olduğunu sorduğumuzda Pierre Cardin takımın görselinde değişikliğe gittiğini söylediler. Bize böyle bir bilgi verilmedi. Kabul etmiyorum dedim, tekrar toplayıp mağazaya telefon ettiğimde mağazadakiler ürünü bırakıp gelin dediler. Ben de kesinlikle kurulumu kabul etmediğimi söyledim. Dün mağazaya gittiğimde para iadesi yapmıyoruz, yerine başka bir şey alın dediler. Ben niye 22,000 TL'ye istemediğim bir şey alacağım? Hem mağazanızın 'evde bırakıp gelin' tutumundan dolayı kesinlikle sizden bir daha alışveriş yapmam. Para iademi yapın dedim, para iademiz yok, ya başka ürün alın ya da biz size aynısından bulup getireceğiz diyorlar. Daha önce hiçbir büyük mağazada böyle bir diretme ile karşılaşmadım. Kar Bebek pişmanlıktır.

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Çocuk Piyanosu İçin Mağazadan İlgisiz Ve Olumsuz Yaklaşım

04 Eylül 2025 17:18