Bengisu sonuçtan hiç memnun değil

Bengisu
20 Aralık 2024 14:02

Kabinet Duş Kabinleri firmasından taktırdığımız cam duşakabin, evde olmadığımız bir günde adeta bomba gibi patladı. Sesini komşularımız duymuş, eve geldiğimizde tuvaletin dışına kadar cam parçaları ile karşılaştık. Korkunç bir manzara. Adeta milyon parçaya ayrılmış. Banyoda olsaydık ya da o an banyoyu, tuvaleti kullanıyor olsaydık, geri dönülemez bedensel zarar ve yaralanmalar olacaktı. Firmaya ulaştık, tespit yapıp ücretsiz değiştirin dedik. Tespit için geldiler, sonra gelen ilk mesajda bir geçmiş olsun dahi dilemeden direkt bize yeni ürünün fiyatını, cam işçilik bedelinin ne kadar olacağını paylaştılar. Ücretli değiştireceklermiş. Cam duşakabinimiz bomba gibi patladı, şu an banyoya giremiyoruz, kullanmıyoruz, o şekilde bıraktık, canımızı zor kurtarmışız, bize fiyat iletiyorlar. Firma kesinlikle müşteri memnuniyetini önemsemiyor, onu geçtim can sağlığımızı da önemsemiyor ve ayıplı ürün kullandıklarının farkında dahi değiller. Camın nasıl patladığını, içten milyon parçaya ayrıldığını, burada bir insanın durmuş olsaydı alacağı zararı göremiyorlar ve hatta yaptıkları teknik açıklamada camın patlayacağını da öngördüklerini ancak ne zaman ne şekilde olacağını bilemediklerini söylüyorlar. Bu firmayı şikayet ediyorum ve ilgili kurumlara da bildireceğim. Mağduriyet büyük.

Müzeyyen sonuçtan hiç memnun değil

Kabinet Duşakabin Camı Patladı: Güvenlik Ve Müşteri Hizmeti Sorunu

17 Ekim 2025 13:28
Duş Kabini Kapısı İki Kez Düştü Firma Çözüm Sunmadı
dus-kabini-kapisi-iki-kez-dustu-firma-cozum-sunmadi-1.jpg

02 Temmuz 2024 14:13
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek
24 Eylül 2025 09:31
banyo-kabinleri-patladi-firma-magduriyeti-cozmuyor-6.jpg
banyo-kabinleri-patladi-firma-magduriyeti-cozmuyor-4.jpg
Emine sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 20:17