Müzeyyen sonuçtan hiç memnun değil

Kabinet Duşakabin Camı Patladı: Güvenlik Ve Müşteri Hizmeti Sorunu

16 Ekim 2024 17:17

Kabinet duşakabin cam patlaması

maalesef ki 1,5 yıldır kullandığımız Kabinet duşakabin gece 05.30 da büyük bir gürültüyle patladı. Şans eseri banyoda olmadığımız için fiziksel zarar görmedik. Ancak firmaya ulaştığımızda geçmiş olsun demedikleri gibi garanti kapsamına girmiyor şeklinde açıklama yaptılar. Telafi edecekleri yerde 7.500 TL ödeme karşılığında yenileyeceklerini ve onun da garantisi olmadığını belirttiler. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Üstelik patlayan cam sabit camdır. (buna da firma yetkilisi oldukça şaşırdı, genelde hareketli tarafın kırıldığını belirtti.)
Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım. Kesinlikle kabinet marka duşakabin yaptırmayın!

26 Ekim 2024 11:54

Kabinet duşakabin patlaması

1 ay önce duşakabinimiz sabaha karşı büyük bir gürültüyle patladı. Cam binlerce parçaya bölünmüş ve her yere dağılmıştı. 1 aydır ulaştığım Kabinet firması bırakın yardımcı olmayı yaşanılan olayın sorumlusu bizmişiz gibi davranıyor. Bana 7.500 TL ödediğim takdirde hizmet vereceklerini belirtiyorlar.   Kime ulaşacağım bilmiyorum çünkü kimse yardımcı olmuyor. Bu nedenle CİMER e şikayetimi ilettim.

01 Kasım 2024 10:51

Halen firma arayıp bir iletişime geçmedi. Ben kendilerinin ana merkez (fabrika) aradım. Otomatik yanıt sistemi gibi "garanti kapsamına girmez" diyorlar başka bir şey demiyorlar. Şaka gibi! Gece 05:30 da uykudayken patlayan duşakabin (üstelik 2 yıl önce yapılan ) acaba bizim hatamız neydi? Tüm yasal haklarımı kullanıp ilgili mercilere şikayet edeceğim.

Bengisu sonuçtan hiç memnun değil

Bengisu
20 Aralık 2024 14:02
Kabinet Duşakabin Patladı, Hiçbir Şekilde İlgilenmediler!
Adem sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 01:15
Durul Duşakabin İlgili Gibi Görünüp İlgisiz Bir Firma

Duşakabin Sorunları Ve Yetersiz Teknik Servis

Funda
16 Şubat 2025 16:01
Duşakabin Sorunları Ve Yetersiz Teknik Servis

Kemal
25 Temmuz 2024 01:56
Kabinet Duşakabin Servis Alınamıyor!

Kabinet Duşakabin Ürünün Arkasında Durmuyor

Hikmet