Kaan Demir Borsa Ticareti Tarafından Mağdur Edildim

14 Kasım 2024 16:49

Kaan demir e** a*** ve e*** y*** bu üçlü kripto para hisse senedi Bitcoin alımları yaptırıp kar ettirdiklerini söyleyerek insanları yanıltıyor hg platform adı altında bu işlemleri yaptırıyorlar para çekmek için kimlik doğrulama istiyorlar.

Paramızı çekmek için verdik adıma yapılacak olan hiçbir davayı hiçbir mevzuatı kabul etmiyorum hiçbir işlem bilgim dahilinde değildir borcum olduğu için bu platforma girdim mağdur oldum hg den şikayetçiyim!

26 Kasım 2024 11:54

Ben g***** k***WhatsApp aracılığıyla üye oldum. Daha sonra canlı yayın ve 'papağan' dedikleri para ödüllerini biriktirdim. Biriken parayı talep ettiğimde,. Kimseye ulaşamıyorum. Binance, Paribu platformlarında olduğu gibi kimliklerimizin ön ve arka fotoğraflarını hg Extreme platformuna yüklememizi istediler. Ben de uygulamaya kimliğimi yükledim.

Bunlardan dolayı hg Extreme borsa yetkilileri veya herhangi bir hukuk bürosu tarafından adıma yapılan veya yapılacak hiçbir suçlamayı, hesap açılışını, kredi başvurusunu, para transferini, kripto para borsa işlemlerini, alım-satımı, devri, kefaleti veya bahis oyunları işlemlerini onaylamıyorum ve hiçbir sorumluluk da kabul etmiyorum.

Şahsi ıslak imzam ve sözlü beyanım onayım alınmadan yapılan hiçbir işlem tarafımca kabul edilmemektedir. Hiçbir ceza dosyam bulunmamakla birlikte bu tür bir suçlama ve mesajla karşı karşıya kalırsam, hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.

25 Kasım 2024 10:38

20.11 2024 hg platformundan şikayetçiyim ayrıca k*** d*** ve ekibi hg borsasından para çekme işlemi için kimlik doğrulama yapmamız gerektiğini söylediler. Binance, Paribu platformlarında olduğu gibi kimliklerimizin ön ve arka fotoğraflarını hg extreme platformuna yüklememizi istediler. Ben de uygulamaya yükledim kimliğimi.

Bunlardan dolayı hg extreme borsa yetkilileri veya herhangi bir hukuk bürosu tarafından adıma yapılan veya yapılacak hiçbir suçlamayı, hesap açılışını, kredi başvurusunu, para transferini, kripto para borsa işlemlerini, alım-satımı, devri, kefaleti veya bahis oyunları işlemlerini onaylamıyorum ve hiçbir sorumluluk da kabul etmiyorum.

Şahsi ıslak imzam ve sözlü beyanım onayım alınmadan yapılan hiçbir işlem tarafımca kabul edilmemektedir. Hiçbir ceza dosyam bulunmamakla birlikte bu tür bir suçlama ve mesajla karşı karşıya kalırsam hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.

Son olarak hg borsa platformundaki hesabıma yatırmış olduğum paranın tarafıma iadesi yapılmadığı takdirde avukatımın yönlendirmesi ile gerekirse emniyete ya da savcılığa da gerekli şikayet başvurumu yapacağım.

14 Kasım 2024 05:48

Hg Özel Sermaye Kuruluşu adı ile Prof. K** d** ve yanıltıcı ekibi iş başında. Ttc Global adı altında bir yarışma gölgesinde WhatsApp da kurmuş olduğu hg Vıp 217 Varlık Artırma klübü çatısı altında üyeleri topluyor. Sabah akşam verdiğini ifade ettiği borsa, kripto vs dersleri ile kitleyi topluyor. Derse her girişte ve ders içinde ki Quiz soruları ile katılanlara puan veriyor. Ve bu ttc yarışmasında sözüm ona aldığı sonuçları kutlama adına millete para dağıtıyor. Bu paraları ve ders girişlerinde oluşan kredileri 1:1 TL'ye çevirip insanların ıbanlarına yatıracağını söylüyor. Bir de ilave olarak airdrop ile insanlara 45-50 USD lik kripto vererek kendi kurdukları çok acemi bir uygulamaya insanları mahkum ediyor. İbana göndermek yerine bu hg Extreme uygulamasına insanları bağlıyor. Süreç içerisinde insanlara hep hg uygulamasında olan kriptoları tavsiye ederek insanların içeriye para yatırmasını sağlıyor. En son Blue Water Energy diye bir kripto fon çıkartarak insanların uygulamaya para yatırmalarını ısrarla söylüyor. İş hg den para çekmeye gelince ödeme yapmıyorlar. Başka kripto borsalarından USDT transferi nasıl yapılır tarifini veriyor ama insanlar hg borsasından başka borsalarda nasıl USDT transferi yapılır sorusuna cevap ısrarla vermiyorlar çünkü yapılmıyor. Geçen hafta çarşamba ve perşembe günleri çekim talebi vermeme rağmen ikisinde de çekim talebine ret cevabı verdiler. Kerameti 10.000 TL için. Nedenini sorgulayınca da k** denen biri gruptan çıkarıyor. Müşteri hizmetleri, Asistan e** a** a da sorunca hiçbir cevap yok. Durum bu. Ece akar kaan demir emre yılmazdan şikayetçiyim adıma gerçekleştirilecek olan hiçbir işlemi kabul etmiyorum hiçbir dava icra mevzuatını kabul etmiyorum

21 Kasım 2024 12:55

19 Kasım 2024 19:26
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 07:17
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 17:16