Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Jus Tatil Kurbanlarıyız...

23 Nisan 2024 22:06

Merhaba. Biz de bu şirketin mağduruyuz. 2 kişilik Fransa İtalya Almanya İsviçre 7 gün 8 gece 23 Nisan da tur satın aldık. Ücretini Aralık ayında nakit olarak ödedik. Ara ara E*** hanımla görüşmelerimiz oldu nisan başına kadar hiç aranmadık. Tur tarihine yakın hazırlık yaparken şikayet yorumlarına rastladım. Bu yorumları okuyunca tedirgin olup şirketi aradım. Telefonlarıma cevap verip dönüş yapmadılar. Her şey anlaşıldı. Bize tur tarihinden 48 saat önce uçuş bilgisi gereceklerini söylemişlerdi. Sonunda aramalarımıza cevap verip turun vize kaynaklı iptal edildiği söylendi. İleri bir tarihte göndereceklerini söylediler. Biz de olacakları bildiğimizden paramızın iadesini istedik. IBAN numaralarını gönderdik. Herhangi bir dönüş olmadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayetde bulunduk. Her ne gerekiyorsa yapılacak. Umarım bu süre içinde para iadesi yapılır.

28 Mayıs 2024 18:46

Belirtilen tarihte para iadesi yapılmadı. 27Mayıs 2024 Telefonlara hiçbir şekilde cevap vermiyorlar. Bu şirket paraları alıp toz oldular galiba.

24 Nisan 2024 10:32 (Şikayetten 12 saat sonra)
25 Nisan 2024 14:39

Size gönderdiğimiz IBAN numarasına belirtilen sürede para iade edilmezse gerekli yasal işlemlere devam edeceğiz. Şu ekonomik koşullarda insanların hayalleriyle oynuyorsunuz. Paramızı bu süreçte gönderirseniz belki başka bir turunuza katılabiliriz.

İlknur
İlknur

Merhaba arayan dönüş yapan oldu mu bir gelişme var mı? Benimde 28 mayıstı ama maalesef firmaya hiçbir şekilde ulaşamadım

Burcu

İlknur hanım hayır hiçbir dönüş sağlayamıyoruz. TÜRSAB yetkilileri ile görüştüm şikayetimizi toplantı yapıp değerlendireceklerini bizi de email ile bilgilendireceklerini söylediler. Bekliyoruz.

Hande sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 14:48
Banabitatil Tur İptali Ve Mağduriyet Yaşadık
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Tur Şirketinin İlgisizliği Ve Müşteri Mağduriyeti

18 Nisan 2025 17:34