Yasin sonuçtan memnun değil

JTI Japan Tobacco International

02 Mayıs 2024 13:38

1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle çalışmayan JTI Winston Japan Tobacco International firması, başka bölgede çalıştığı için bir sonraki iş gününde siparişe gelemeyeceğini belirtiyor. Bir sonraki sipariş gününe kadar müşterilerimiz mağdur oluyor. İlgilenecek yetkili bulmakta zorlanıyoruz. Bu sigara şirketleri artık sorunlarına çözüm bulmada çok isteksizler. Firma yetkililerine ulaşmak neredeyse imkansız; dün benim sipariş günümdü ve gelinmedi. Bir sonraki sipariş gününe kadar cumartesi günü satış yapamayacağım. Bu ruhsatı alabilmek için çok çaba sarf ettim, ancak şirket kendi çıkarlarını düşünüyor. Bu tutum büyük bir bencillik örneği ve ben de bunu şiddetle kınıyorum.

02 Mayıs 2024 19:54

Ürünleri yok satıyoruz raf bom boş muhatap olacak firma yetkilileri yok suspus olmuşlar böyle şirket olamaz paraya doymuşlar paramla rezil oluyoruz müşterilerle bizi karşı karşıya bırakıyorlar dünyanın encok para kazanan firmaları bunlar insanları bağımlı yapmışlar şimdi mecbur bekleyeceksin diyorlar

02 Mayıs 2024 19:59

Koca gün geçti bir bir muhatap bulamadık 100 kişi üzerinde müşteri kaybım oluştu benim zararımmı kim karşılayacak

02 Mayıs 2024 20:02
jti-japan-tobacco-international-1.jpg

Mağduruz

Ensar
Ensar

Yasin abi bir önceki rut ziyaretinde 2 rutluk siparişini ver sorun yaşamazsın

10 Mart 2025 12:49

19 Ekim 2023 10:17
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

JTI Sigara Kota Uygulaması Nedeniyle Satış Ve Müşteri Kaybı Yaşıyorum

Özgür