JoyFx Tehlikesi

Gökhan
27 Ekim 2023 10:43

Fx işlemleri yapan JoyFx firması ile e*** isimli, çalışanlarının telefon ile beni araması ile tanıştım. Sürekli araması ve ikna etmesi ile kuruma üye olup işlem almaya başladım. Tarafıma yatırım danışmanı olarak s** e***isminde birisi atandı. Beni aradı tanıştık. 15 Ekim'de 500 dolar yatırdım ve 200 dolar %40 Bonus verildi. Yatırım uzmanı tarafından işlemler verildi ve terse gitti ayın 17'sinde 149 dolar daha fonlama yaptım ve hedge de olan işlemleri kurtarmak istedim olmadı 1. ayın 18'inde 247 dolar daha yatırdım ama bir türlü yatırım danışmanının dediği gibi olmadı ve ayın 22'sinde 178 dolar daha fonlama yaptım kendisine ne yakabilirim dediğimde habire bana hesabın şişmiş olduğunu çok fazla işlem olduğunu ve en az 500 dolar yatırırsam hesabın düzelebileceğini yoksa hesabın kurtulmayacağını söyledi.

En son 27 Ekim'de 177 dolar daha fonlama yaptım ve ons işlemlerinde buy yönünde bekledim ve 114 dolar kara geçtiğinde kendisine sordum ne yapalım dedim. Oda bana abi ons yükselişte yükseliş bekliyoruz bekle böyle dedi ve tamam dedim sonra 25 Ekim saat 18'de açıklanan konuşmalardan sonra hesap patladı çünkü ons ters yönde düşüş gösterdi. Ancak firmada görev yapan ecem hanıma ayın 24'ünde yatırım danışmanının değiştirilmesini istedim WhatsApp'tan ancak dönüş olmadı o gün sonraki gün bana işte olmadığı ve telefonunun yöneticisinde olduğunu yazdı en yakın zamanda aranacağımı yazdı ve bugün saat 17 civarında adı ismi E** ö*** olan sorumlu aradı uzun bir görüşme yaptık hesap patladıktan sonra ben de içimdekileri döktüm.

Kendisi de bana yetkisi dahilinde olayı araştıracağını ve ilk yatırım miktarı için 5100 Bonus verdireceğini söyledi. Ben de hala para yatırmamı istiyorsunuz dedim kurumunuzun hatası olan kaybım için 100 dolar dahi tanımlamıyorsunuz siz bilirsiniz dedim. Ben bir kere kaybederim bir kişiyim ama kurumunuzla yaşadıklarımı Şikayetvar kısmına yazacağım dediğimde tehdit edemezsiniz diyerek ses tonu yükselerek tarafıma hakaretvari söylemlerde bulunmuşlardır.

profile profile profile

Ramazan
Ramazan

Fiyat sağlayıcıya mail atın ben az önce attım bu şekilde kendinize uyarlayarak yazın paralarımızı öyle kurtarırız ancak

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

JoyFx Joy Fx Tehlikesi!

20 Ağustos 2024 23:37
JoyFx Joy Fx Tehlikesi!
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Joyfx Yatırım Danışmanlığına Dair Şüpheler

Soner