Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Joyfx  Güvenilir Değil! Bilinçli Olarak Batırıyorlar!

Joyfx  Güvenilir Değil! Bilinçli Olarak Batırıyorlar!
Hasan
24 Mart 2024 02:38

27 Şubat 2024 tarihinde Joyfx adlı kurumdan hesap açtırdım. Güvenilir olduklarını iddia ederek beni ikna ettiler. K***A****  adında bir beyefendi tarafından arandım ve telefonda yaklaşık bir saat süreyle konuştuk. Müşteri temsilcim olarak A***E***K***  görevlendirildiğini belirtti. İlk zamanlar A**E**K*** ile iletişimimizde, göstermelik olarak petrol işlemi yaparak 8 dolar kazanç sağladık. Ancak sonrasında, müşteri temsilcimin tatlı diliyle önerdiği işlemlerin neredeyse tamamı zararla sonuçlandı. Altının ons fiyatı 2025 dolar seviyelerinden yükselişe geçti ve 2045 dolara kadar çıktı. Müşteri temsilcim, fiyatın 2035 dolara düşeceğini öngörerek beni yanılttı ve 165 dolar karımı kaybettim. Benzer şekilde birçok zararlı işlem yapmamı sağladı. A**E**K** yanlış yönlendirmeleri sonucunda hesabım iki kez batma noktasına geldi ve her seferinde kendi çabalarımla toparlamayı başardım. Ancak Joy Forex firmasının asıl amacının müşterileri zarara uğratıp paralarını kendi kasalarında tutmak olduğunu anladım. Müşteri temsilcisi, 20 Mart Çarşamba günü Federal Rezerv'in faiz kararını takiben WhatsApp grubunda şu verileri paylaştı: 'EUR/USD satış, TP 1,08137', 'GBP/USD satış, TP 1,26028', 'XAU/USD satış, TP 2148', 'NAS100 satış, TP 17894', 'DAX30 satış, TP 17980', 'XAG/USD satış, TP 24.50'. Yine zararlı işlemler yapmamı sağlayarak hesabımın batmasına neden oldular. Joy Forex firmasından yaşadığım mağduriyetin giderilmesini acilen talep ediyorum. Delil olarak ekran görüntülerini de paylaşıyorum. Not: Joy Forex'e üye olurken, kimlik bilgilerimi WhatsApp üzerinden istediler. Eğer kimlik bilgilerimin gizliliği konusunda herhangi bir sorun yaşarsam Joy Şirketi'nin sorumlu olacağını belirtmek isterim. Kaybettiğim paranın geri dönüşü olmayacağını biliyorum.

12 Şubat 19:03 (Şikayetten 23 ay sonra)

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

JoyFx Joy Fx Tehlikesi!

20 Ağustos 2024 23:37