Jotun Boya Diş Cephe Boyada Kusma

12 Nisan 2023 09:51

2 villanın dis cephesine Jotun boya kullandım. Boya 15 gün sonra kusma yaptı. Jotun'dan yetkililer geldiler ve klasik rapor verdiler. Soğuk havada uygulama yapıldı gibi bir rapor... Biz 11 derecede uyguladık ve 15 gün boyada hiç sıkıntı yoktu. Ne zaman kar yağdı ve kar taneleri cepheye yapıştı boya beyaz şekilde kusmaya başladı. Bu firma (Jotun) 15 teneke boyanın arkasında duramayacak kadar yetersiz bir firma, kesinlikle boya markasi olarak düşünmeyin.

12 Nisan 2023 09:57 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba, Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz, şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Konuyu Teknik Servisimize yönlendirdik. En kısa zamanda sizinle iletişime geçilecektir.

27 Nisan 2023 10:25

Dilek
Dilek

Tadilat firmasıyız, sayısız dış cephe mantolama işi yaptık, ilk defa 3 adet cephede jotun boya kullandık üçü de çatladı, cephelerden biri okul projesiydi yüksek metrajlı olduğu için zararı finanse edebilmek için evimi satmak zorunda kaldığım halde en ufak bir adım dahi atmadılar ve o dönemde bizimle birlikte bir çok şantiyede de boya çatlama şikayeti vardı. Üstelik çatlayan cephelerden birine 2 yıl arayla, ilk verdikleri raporu unutup 2 farklı rapor verdiler. Paylaşılan şikayetlere bakarsanız dış cephe ile ilgili çok fazla şikayet olduğunu göreceksiniz. Size de çok geçmiş olsun umarım hakkınızı alabilirsiniz.

Farklı Renkli Boya Ve Yetersiz Bayi Desteği Nedeniyle Mağduriyet

04 Ağustos 2025 21:09

29 Ağustos 2025 21:15
Eksik Ve Hatalı Dış Cephe Boya Uygulaması İle Garanti Ve Sözleşme Sorunları
eksik-ve-hatali-dis-cephe-boya-uygulamasi-ile-garanti-ve-sozlesme-sorunlari-8.jpg