JOAQUIM Joaquim İade Yapmıyor

Tutku
06 Mart 2024 11:55

Joaquim markasından bir elbise satın aldım, ancak elbise üzerime oldukça büyük geldi. Bu nedenle iade etmek istiyorum ancak maillerime yanıt verilmiyor ve herhangi bir iletişim numarası da mevcut değil. Sadece e-posta adresi bulunuyor ve oraya gönderdiğim maillere de yanıt alamıyorum. Paramı geri alamadığım için yasal süreç başlatmayı düşünüyorum.

18 Mart 2024 20:29

İadesi yapılan kargonun ödemesi 1 haftadır yapılmıyor ve müşteri iletişimleri hiç yok. Atilan maillere hiçbir şekilde geri dönüş sağlanmıyor ve müşteri iletişimsiz bırakılıyor lütfen artık doğru dürüst ilgilenin paramı gönderin. Ek bilgi iade için de para ödedim ki bunun olmaması gerekiyordu.

17 Mart 2024 11:04

06 Mart 2024 12:02 (Şikayetten 7 dakika sonra)
02 Nisan 2024 14:16

Tüm iadelerde bankanızın anlaşmasına bağlı olarak kartınıza yansıması 7-15 iş günü sürebiliyor. İyi günler dileriz

Gözde

15 Mart 2024 20:12
Ceyda sonuçtan çok memnun

Ceyda
04 Nisan 14:05
"İade için benimle iletişime geçtiler. Teşekkür ederim sorun çözüldü."
İade Ücreti Sorunu Ve İletişim Eksikliği