Berna sonuçtan çok memnun

JBL Kulaklık Şarjı Hemen Bitiyor

19 Eylül 2023 18:55
Berna'nın Teşekkür Mesajı
“Hızlı bir şekilde dönüş yapıldı, sorunumla ilgilenildi ve giderildi, teşekkürler”

1 yıl önce aldığım JBL t225 tws kablosuz kulak içi bluetooth kulaklığımın şarj kutusu hemen bitiyor ve kulaklıklarında aynı şekilde, şarj olmasında da sorun yaşıyorum, kullanmasam bile olduğu yerde bitiyor. İlk zamanlar uzun süre gidiyordu, şimdi kullanamıyorum bile

20 Eylül 2023 10:17 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

04 Ekim 2023 22:26

Yusuf
Yusuf

Merhabalar benimde JBL tunec 230 kulak içi kulaklığım var ve şarj sorunu yaşıyorum kulaklığı şarja takıyorum ama kullanmaya başladığımda 30 saniye sonra ikisi birden bitiyor yardımınızı bekliyorum teşekkür ederim

Merve
Merve
Şikayeti Çözüldü

Bende de şarj kutusunda şarj olmasına rağmen kulaklıklar şarj olmuyor tam anlamıyla, ne zaman kullansam %10 şarjı oluyor.

Gözde
Gözde

Merhabalar, aynı şekilde sorunla bende karşı karşıyayım. Önceleri en azından 2 gün kullanabiliyordum. Şimdi ise yarım saat kullanım sağlayamıyorum. Severek kullandığım bir üründü. Eziyete ve mağduriyete dönüştü.

JBL Kulaklık Şarjı Hızlı Bitiyor

Burak