Ceren sonuçtan hiç memnun değil

JBL Kulaklık Şarj Kutusu Kaybı İçin Yardım Talebi

JBL Kulaklık Şarj Kutusu Kaybı İçin Yardım Talebi
Ceren
21 Ekim 2024 15:14

Merhaba JBL Wave Flex model kulaklığımın şarj kutusunu kaybettim. Severek kullanıyordum ve alalı daha 1 ay olmadı, yardımcı olabilir misiniz? Şarj kutusunu nasıl temin edebilirim? Kulaklıklarım bende ve faturası var. Ürünün kutusu da mevcut konuyla ilgili destek sağlar mısınız? Yeni olduğu için garanti kapsamında.

26 Ekim 2024 00:30

JBL wave Flex kutusundan bozuk çıktı.

Geçen gün JBL wave Flex kulaklığımın kutusunu kaybettiğime dair bir şikayet yazmıştım. Firma yardım edemeyeceğini kulaklık kutusunun tek satılmadığını söyledi. Bende bu sabah Teknosa'da aynı renk aynı model kulaklığı yine aldım. Kulaklığı açtım ve ilk kullanımda normal ses düzeyinde konu anlatımı dinledim. Belirli saniyelerde sağ kulaklıktan rahatsız edecek seviyede cızırtı geliyordu. Videodan kaynaklı olduğunu düşündüm ve 2 saatlik kullanım sonrası kutusuna koydum. Şu anda akşam müzik dinlemek için bağladım ve kulaklıklardan ses gelmiyor. Sadece cızırtı geliyor. Şarkıyı ileri geri sardığımda 2 saniyeden çok oynatmadan cızırtıya devam ediyor. Sevdiğim marka diye şaşmayayım diyorum ama daha sabah aldım 1 gün bile olmadı yine arıza yine arıza. Gerçekten sıkmaya başladı bu durum beni. Sınav öğrencisiyim ve kısıtlı bütçem var bu 20 günde 2 kere JBL kulaklık aldım. Konu anlatımı dinlediğim için aktifim ve ısrarla arıza çıkarmaya devam ediyor. 20 gün tamiri bekleyecek zamanım yok ve yerine yeni kulaklık koyacak param kalmadı.

Ek
Ek
21 Ekim 2024 15:59 (Şikayetten 44 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

Kayıp Şarj Kutusu İçin Bilgi Ve Destek Talebi

Arman