İsmail
19 Nisan 2024 22:05

Merhaba JBL GO 3 ses bombası sesi çok kısık. Diğer JBL 3 ler ile yan yana ses denemesi yaptığımda max sesi diğerlerine göre çok düşük.
Ses seviyesi oldukça düşük kalıyor
Ek olarak Bluetooth üzerinde j03 olarak görünüyor. Bu konuda kimden destek alabilirim.

20 Nisan 2024 09:10 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

20 Nisan 2024 11:45

Değerli Müşterimiz, Sizi 05*******03 numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

20 Nisan 2024 17:16

21 Nisan 2024 12:00

Emre sonuçtan çok memnun

Emre
31 Aralık 2024 12:15
"Hızlı geri dönüş oldu. Teşekkürler..."
Buse sonuçtan hiç memnun değil

JBL Şarj Hemen Bitiyor

Buse
07 Ağustos 2024 17:57
Erencan sonuçtan çok memnun

Erencan
26 Haziran 2024 13:57
"Kısa zamanda geri dönüş yapıldı. Teşekkürler..."
JBL GO 3 Ses Kısılması
JBL GO 3 Ses Kısılması