İzmir Tınaztepe Torbalı Hastanesi Torbalı Tınaztepe Sağlık Çalışanları Uyku İçin Hasta Kabul Etmiyor!

07 Temmuz 2024 20:21

07. Temmuz pazar günü saat 05:58 civarı Torbalı Tınaztepe hastanesine oğlum ateşli olduğu için gittik. Gittiğimizde acilde ışıklar kapalıydı ve kimse yoktu güvenlik gidip iş saatinde uyuyan görevliyi kaldırdı. Görevli bize direk 2 yaş altı çocuklara bakmıyoruz dedi. Ateşi çok yüksek olduğu ve havale riski olduğu için lütfen doktor bey baksın dedim. Doktor Z**** P***** kapısını kitlenmiş oda odasında uyuyordu. Görevli sekreter kapısını çaldı çaldı açmadı kapıyı kitlemiş. Uyandırmaya çalıştılar zor bela uyandı önünü göremez bir şekilde uyku sersemce almayacağını söyledi. Bende sinirlendim ve sekreterine şikayet edeceğimi söyledim çok rahat bir şekilde tabi siz bilirsiniz edin şikayet dedi. İnsanlık öldü mü insanlığı geçtim görevi kötüye kullanıp uyumak ne kadar doğru. O an kanlar içinde bir hasta gelse herkes doktoru uyandırmaya kitli kapıyı kırmaya mı çalışacak! O an oracıkta benim evladım havale geçirseydi hesabını kim verecekti. Şikayet ediyorum çünkü başka insanlar bu duruma düşsün istemiyorum. Bir müdahale edip zahmet edip uykularından ödün verip ateş bile ölçülmedi. Sekreter doktor herkes uyuyor.

Esencan Hastanesi İlgisiz Ve Saygısız

27 Temmuz 2023 10:10

Bebeğimi Rezil Ettiler A Life Hospital

14 Mart 2024 16:24
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2024 06:35

İzmir Tınaztepe Torbalı Hastanesi Her Şey Para İçin