İzmir Tınaztepe Torbalı Hastanesi Her Şey Para İçin

17 Mart 2024 09:42

Dün, yani Cumartesi günü, Torbalı Özel Tinaztepe Hastanesi'ne oğlumu yakınlığı nedeniyle götürdük. Öksürüğü, ateşi ve boğaz ağrısı vardı. Kullandığımız ilaç öksürüğe etki etmedi gibi görünüyor; çok şiddetli ve balgamlı bir hale geldi. Göğüs doktorunun olduğunu söylediler. Biz de kabul ettik ve muayene için doktora gittik. Doktor, oğlumun göğsünü dinler gibi yaptı, sadece iki defa stetoskopu koydu ve 'ağzını aç' dedi. Uzaktan baktı ve 'yok' dedi. Hemen kan tahlili ve röntgen için yönlendirme yazdı ancak sonuçları Pazartesi gününe kadar beklememizi söyledi. Bir Dolven yazdı. Çocuğum hasta, gözleri solmuş bir haldeyken doktor, ısrarla nefes ölçerle nefes testi yapmak istedi. Çocuk ağlıyordu ve doktor ısrarla testi yapmaya çalışıyordu. İtiraf etti ki ilaç kullanmışız ama yine de testi yapmak istedi; sanki hastanenin para kazanması önemliymiş gibi. İzin vermedim ve doktor sinirlendi. Muayeneden öylece ayrıldı. Şu an Pazar ve çocuğum ateşler içinde, boğaz ağrısından perişan. Sadece hastaneye birkaç kuruş kazandırmak için her türlü tahlili isteyip tedavi için hiçbir şey yapmamak çok üzücü. Bir daha bu hastaneye gelir miyim? Asla. Bu arada, kan tahlili ve röntgeni yaptırmadan hastaneden ayrıldık. Doktor, çocuğumda bir şey olmadığını söyleyip öksürüğünü duyunca 'çok kötü' dedi ama Pazartesi'yi beklemekte ısrarlıydı. Acaba enfeksiyon Pazartesi'ye kadar bekler mi? Doktorun bu tutumu kabul edilemez.

Rumeysa

Özge sonuçtan memnun değil

Kozyatağı Central Hospital Çocuk Doktoru

Özge
17 Nisan 2024 23:24
Selda sonuçtan hiç memnun değil

Selda
16 Kasım 2023 22:00