İzmir Tınaztepe Buca Hastanesi Embriyo Tesliminde Yaşanan Sorun Ve Tedavi Sürecinin Aksaması

17 Ekim 2024 20:17

Sayın Yetkili, Nisan ayında İzmir Buca Özel Tınaztepe Hastanesi'nde Prof. Dr. ** ****’da tüp bebek tedavisine başladım. Havuz yöntemi uygulanacağı için yumurta toplama işlemi yapıldı. Aynı hastanede 2 defa aynı işlem yapılıp sadece 1 embriyo donduruldu.

Doktorun önerisi dahilinde 2 ay ara verip Ağustos ayında hastaneyi aradım randevu almak için, bana Doktor *** Bey’in hastaneden ayrıldığını söylediler. Ve o sırada hastanede görüşebileceğim başka doktor yoktu. Ben de bu durumda başka bir hastanede bir doktorla görüştüm ve bana Tınaztepe'deki embriyoyu taşımamız gerektiğini söylediler. Ben 2 aydır Tınaztepe Hastanesi'indeki embriyomu alamıyorum. Beni sürekli bugün yarın diye 2 aydır oyalıyorlar.

Bana en son geçen hafta 18 Ekim Cuma günü kesin teslim edeceklerini söylediler. Bugün yetkili kişiyi aradığımda hala onaylanmadığını söyledi. Ben de tepki verdiğimde diğer hastalar gibi **** Hoca gittiğinde siz de gelip embriyoyu alsaydınız dedi. Ama bana Doktor Bey’in gittiğini kimse haber vermedi. 2 yıllık tedavim sonucu oluşan 1 embriyoyu alamamaktayım. 21 Ekim Pazartesi günü embriyo transfer işlemim yapılacaktı fakat embriyoyu alamadığım için bu işlem iptal oldu. Bunun sonucunda da rahim duvarı incelerek gebeliğe elverişsiz bir duruma geldi.

Bunun tekrar düzeltilmesi için bir operasyon geçirmem gerekli ve bu çok büyük bir maliyet. Bana ait olan bir şeyi himayelerinde zorla tutuyorlar, defalarca talep etmeme rağmen teslim etmiyorlar. Sonuç olarak şu anda tüm tedavim boşa gitmiş bulunmakta. Maddi ve manevi çok büyük bir zarardayım. Bu hastane ve yetkilileriyle ilgili gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Tüp Bebek Tedavisinde Yapılan Hatalar Nedeniyle Embriyolarım Kayboldu

23 Eylül 2025 00:42

Memorial Hastanesi Şişli Tüp Bebek Bölümü Hemşire Tavrı