Yeşilyurt Devlet Hastanesi Göz Doktorları

22 Ağustos 2023 15:1616.991

Yeşilyurt Devlet Hastanesi bütün göz doktorları! Önce sizi saygıya davet ediyorum. Hastalara davranışınız çok kötü. Sizler ne sanıyorsunuz kendinizi? Önce insan olun. Bir gün çok kötü saldırıya uğrayacaksınız. Daha yeni retina doktoru beni odadan çıkardı. Git, yarın gel dedi. Odadan çıktı, üstüme yürüdü. Güvenliği çağırdı. Sorun da derdimi anlatamamam çünkü dinlemiyorlar. Yanlış bir reçeteyi düzeltmek için 2 kere gittim, 5 saat bekledim, azar işittim. Eczaneye gidiyorum, doktora kızıyor çünkü 3 ay içinde reçetenin yazılması gerek. Bunun oradaki doktorlar bilmiyorlar, herkes birbirine giriyor. Bunu anlatamadım, tedavim yarım kaldı. Şimdi tekrar randevu alıp 3 ay sonraya ya da 5 ay tedaviye başlayacağım. Çok üzüldüm, bu kadar duyarsız, saygısız doktorlar gördüm. Bir de çok gençler, pratisyen herhalde, hocalarına soruyorlar. Ana herkese aynı şeyi söylüyorlar. Göz iyileşmemiş, damla veriyor, 3 ay sonra gel diyor. Ameliyat olacaklara da 1 sene sonra randevu veriliyor. Herhalde lütfen bu durum düzeltilsin, bu yığılma bitsin. Özel hastaneler fiyatları aşağı çeksin ya da neyse, durum çok çok kötü!

2 Kasım 2023 14:40

Öncelikle geçmiş olsun Nilgün hanım tüm yazdıklarınızı bende yaşadım saygı yok sevgi yok nezaket yerlerde doktor olmuşlar insan olamamışlar yönetimin acil istifa etmesi gerekiyor

İzmir Katip Çelebi Hastanesi Sekreterlerin Tavrı Çok Kötü!

İzmir KatipÇelebi Hastanesi Sekreterlerin Tavrı Çok Kötü!

Özgül
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yeşilyurt Yerleşkesi Mağduru!

İzmir KatipÇelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yeşilyurt Yerleşkesi Mağduru!

Halil