İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sinüzit Ameliyatı Sorunu

08 Haziran 2023 15:26

Endoskopik sinüs cerrahisi olamadığım için 4 senedir ağrı çekiyorum.İzmir Katip Çelebi Hastanesi'nde sinüzit için KBB'de defalarca muayene oldum. 3 sene içinde defalarca geldim. Tomografimde 2 cm'lik sinüs kisti ve iltihap çıktığı halde antibiyotik ve burun spreyleri ile 3 sene boyunca geçiştirildi ve sinüzitim inanılmaz boyuta geldi. KBB doktorları tarafından nörolojik ağrı olabilir dişin ağrıyor olabilir burnunun dışında problem olabilir diyerek başka birimlere yönlendirildim sürekli olarak. 3 sene içinde nöroloji, diş, plastik yönlendirildiğim tüm birimlere gittim ve asla bu birimlerle alakalı bir sıkıntım yok. Sinüzitim var.

2022 temmuz ayında artık nörolojiye yönlendirildiğim için çekildiğim MR'da raporunda da yazdığı üzere sol sinüs kisti 1 cm büyümüş ve 3 cm'e çıkmıştı. Nöroloji de sinüzitim olduğunu söyledi. Hiçbir şekilde nefes alamıyorum ve sürekli geniz akıntısı yaşıyorum. 1 senede 3 kere kulak iltihabı geçirdim. Katip Çelebi KBB'de 10'dan fazla kez muayene olmama rağmen hepsinde sinüziti ileri olmadığı, alerjik rinit olduğu, yaşam tarzı değişiklikleri yapmam yönünde, antibiyotik reçete edilip gönderildim. Sigara kullanmıyorum. 24 yaşındayım. Öğrenciyim.

Özel hastanede sinüs ameliyatı olup 10 bin tl verecek bir param yok. Bana yakın olduğu için katip çelebi Hastanesi'ne geliyordum. Sinüzitin ileri olması ve ameliyat gerektirecek kadar "büyük bir sıkıntı" olması için ölmem mi gerekiyor? Sol maksimum sinüste kanalımı tıkayan 3 cm'lik bir kistim var ve sürekli tek taraflı başım ağrıyor; geniz akıntım oluyor, iltihap geçiriyorum. Bu neden yeterli olmuyor? Neden buna rağmen bana sinüzitin yok, ileri boyutta değil gibi şeyler dendi. İlaçların ve spreylerin işe yaramadığını söylememe rağmen defalarca sprey ve antibiyotik reçete edildiği içine şu an burnumda ileri derece tek taraflı burun Eti büyümesi de var. Burnumu kaldırıp baktığımda tek tarafı burun Eti ile neredeyse tamamen kapalı durumda 1 senedir. Bana yanlış tedaviler ve ilaçlar, yanlış yönlendirmeler yapılan bu hastanenin kapasitesinden, hizmetinden ve sisteminden hiç emin değilim. Bir hastayı ameliyat etmek için ölmesi, çok ciddi bir hastalık geçirmesi, bir organını kaybetme tehlikesi olması mı gerekiyor sizce? Çünkü bana yaklaşılan tutumdan bana şöyle geldi. Bence hastanede o kadar ameliyat sırası var ki ben sağlık hakkıma 3 senedir bu sebeple ulaşamıyor ve acı çekiyorum. Ben rahatsızlığımı biliyorum. Sıra olmaması beni ilgilendirmiyor. Bu konunun çözümünü bekliyorum.

Ferruh sonuçtan hiç memnun değil

Ameliyat Randevum Defalarca Ertelendi Aç Ve Susuz Bekletildim Net Bilgilendirme Yapılmadı

06 Mayıs 2025 12:01

Gazi Üniversitesi Hastanesi KBB Doktoru

26 Haziran 2024 11:52
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Doktor İlgisizliği Ve Muayene Yapmaması

24 Nisan 2024 18:51