İzmir Katip Çelebi Hastanesi Asistanlar Hastaları Zor Durumda Bırakıyorlar

04 Kasım 2024 19:11

Ablam ayağını sakatlıyor, Buca Seyfi Demirsoy hastanesinde çekilen röntgeni ve özel sağlık hastanesinde çekilen MR ı ile birlikte raporları bulunmakta, bugün İzmir Atatürk Araştırma Hastanesi ***nda randevu alıyoruz, onun yerine asistanı giriyor ve daha girer girmez şikayeti kısaca dinler gibi yapıp (ayağını fiziki muayene bile yapmadan ), röntgene yönlendiriyor elimizde bunca şey varken Enabız a bile bakma zahmetinde bulunmuyorlar. Sağlık Sistemi diye bir şey yok ülkemizde. İnsanları zora sokmak için koyuyorsunuz o asistanları aynı durumu 2 ay önce annem için de yaşamıştık aynı hastanede bu durumu. ***nun asistanı **diye. Bu durumun bir an önce düzelmesini istiyoruz.
İzmir Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi.

Tulay
Tulay

Bazen bir gün bile olsa tekrar röntgen istenebiliyor tanı açısından. Doktor önce onu görmek istemekte haklı ondan sonra yorum yapacak... Daha önce başımıza geldiği için açıklama yapılmıştı. Size yapmadıkları için sanırım. Gel gitler hastaneye çok zor anlıyorum keşke önemli hastalarda daha kolay bir takip programı olsa devletin

Esra
Esra

Röntgeni de vardı elimizde

Fatih sonucu yetersiz buldu

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Sinir Cerrahi Bezdirdi

23 Ocak 2024 21:04
İpek sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2025 13:53
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Biriminde Yaşanan Olumsuzluk

08 Ağustos 2023 14:03