İtimat  Ankastre Set Düğme Sorunu!

08 Şubat 2024 16:01

2022 yılında İtimat markasına ait bir ankastre seti satın aldım. Ancak bir yıl dahi dolmadan ocak düğmelerinde sorunlar yaşamaya başladım. 2024 yılında düğmelerin bozulması üzerine servis çağırdım ve servisin gelmesi tam bir ay sürdü. Servis geldiğinde ise sorunun benden kaynaklandığını öne sürdü. Düğmelere aşırı kuvvet uyguladığım iddia edildi; ancak benim böyle bir şey yapmam mümkün değil. Kullanılan malzemenin kalitesiz olduğunu ve sonrasında sorumluluğun müşteriye yüklendiğini düşünüyorum.
Ayrıca iletişim kurduğum temsilcinin savunması, ürünü kendilerinin de üç yıldır sorunsuz kullandıkları yönündeydi. Firmanın suçlamalarını ve sonrasında yapılan aramaları kabul etmiyorum ve şikayetimi geri çekmeyi düşünmüyorum. Servis elemanı, sinirli olduğum bir anda servis raporuna 'müşteri hatası' yazarak imzalamamı sağladı. O anın etkisiyle, ne yazıldığını okumadan imzaladığımı üzülerek belirtmeliyim.

08 Şubat 2024 15:54

İtimat markalı ankastre setimin ocak düğmeleri bozuldu. 17/05/2022 tarihinde satın aldığım ürünün 1 yıl bile dolmadan düğmelerinde sıkıntı yaşamaya başladım dönmemeye ve basmamaya başladı. Servisi aradık gecikmelide olsa geldiler fakat garantim devam etmesine rağmen İtimat markası yetkilileri kullanım hatası olduğunu fazla bastırdığım için kırıldığını söyledi. Bir ocak düğmesine ne kadar baskı uygulayabilirsiniz Allah aşkına? Üzerine çıkıp basacak halim yok. Servis yetkilisi marka yetkilisi ile görüştüğünde hanım efendinin bana karşı savunması kendisi de 3 yıldır kullanıyormuş fakat sorun yaşamamış. Bu durumda suçlu ben oluyorum. Ürünü yapmadıkları gibi suçlu olarak da beni gösterdi hanım efendi. Bunların siniri ve stresi içinde servis yetkilisinin servis raporuna müşterici hatası diye yazıp bana imzalattırması apayrı bir olay oldu. Bunu da neden yaptılar onu da anlatayım, tüketici ve servis anayasasının 58. Maddesi gereğince haklı olduğumu söylediğimi ve gerekli yerlere şikayet edeceğimi söylediğim için beni suçladıkları gibi suçlu durumuna düşürmeyi de bulunduğum durumdan faydalanarak imzalattılar. Ben markadan artık çözüm istemiyorum çözüm sunacaklarını da düşünmüyorum. Bu şikayeti de asla ama asla kaldırmayacağım. Yeni alacak olan arkadaşlar okuyup nasıl bir ürün alacaklarını görsünler ve ona göre kararlarını versinler diye yazıyorum.

Mevlüt
10 Mayıs 2025 17:01
Sibel sonuçtan çok memnun

12 Ekim 2025 22:20
"Sorun ile hemen ilgilendiğiniz için teşekkür ederim"
Yeni Ocak Camı Patladı Ailece Büyük Tehlike Atlattık Mağduriyetim Giderilmiyor
Yeni Ocak Camı Patladı Ailece Büyük Tehlike Atlattık Mağduriyetim Giderilmiyor
Esmanur sonuçtan hiç memnun değil

Ankastre Set Ocak Ölçüsü Yanlış Bilgilendirme Ve Değişim Sorunu

Esmanur
12 Temmuz 2025 17:41

Hulusi
10 Şubat 2025 00:58
Ankastre Takımda Kullanıcı Hatası Sorunu
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ankastre Ocak Tuş Arızası!

30 Ekim 2023 13:19