Salih sonuçtan hiç memnun değil

İsvea Klozet Sorunu

08 Nisan 2024 00:19

Bursa Osmangazi Yunuseli Mahallesi'nde Yunistar Evleri'nde oturuyorum. Geçtiğimiz yıllarda yine Bursa İsvea servisi ile irtibata geçmiştim. Evimde bulunan iki adet gömme rezervuar klozet oturma kapaklarında, evi aldığım günden beri sorunlar yaşıyorum. Kapaklar sürekli yerinden çıkıyor. Bursa servisi birini tamir etti; ancak diğerinin garanti kapsamında olmadığını söyledi ve o günden sonra bir daha uğraşmadık. Sağlık sorunlarım nedeniyle zorluk çekiyorum ve %96 engelli durumundayım. En son ebeveyn banyosundaki WC klozet oturma kapağı tamamen yerinden çıktı ve kenara koymak zorunda kaldık. Evimi 2021 Mart ayında sıfır olarak almıştım ve 3 yıl garantili olduğunu söylemişlerdi. Klozetin tamiri konusunda kimse yardımcı olamıyor, bu nedenle yardım talep ediyorum.

21 Nisan 2024 20:19

Evleri'nde oturuyorum. Geçtiğimiz yıllarda yine Bursa İsvea servisi ile irtibata geçmiştim. Evimde bulunan iki adet gömme rezervuar klozet oturma kapaklarında, evi aldığım günden beri sorunlar yaşıyorum. Kapaklar sürekli yerinden çıkıyor. Bursa servisi birini tamir etti; ancak diğerinin garanti kapsamında olmadığını söyledi ve o günden sonra bir daha uğraşmadık. Sağlık sorunlarım nedeniyle zorluk çekiyorum ve %96 engelli durumundayım. En son ebeveyn banyosundaki WC klozet oturma kapağı tamamen yerinden çıktı ve kenara koymak zorunda kaldık. Evimi 2021 Mart ayında sıfır olarak almıştım ve 3 yıl garantili olduğunu söylemişlerdi. Klozetin tamiri konusunda kimse yardımcı olamıyor, bu nedenle yardım talep ediyorum. Gelişme

21 Nisan 2024 15:45

20 Nisan 2024 23:31

20 Nisan 2024 20:07

Oturmakta olduğum atış yapının yapmış olduğu evde bulunan 2 adet gömme klozet isveaya ait klozet kapağı evi aldığım ilk günden beri sorunlu geçtiğimiz yıl misafir WC klozet onarımı ücretsiz yapıldı 3 yıl garanti olan bir ürün şimdi 4 aydır ebeveyn WC klozet kapağı kullanılmaz durumda menteşesi çıkmış kenarda duruyor servisi arıyorum Bursa benden afaki ücret isteniyor en azından 2 menteşe siz verin işçiliğini ben vereyim diyorum servis sorumlusu bayan illada ücret istiyor 2 menteşe için uğraşıyorum %95 engelliyim biri bana yardımcı olsun defalarca görüşmeye rağmen yardımcı olan yok isvea beni çok üzdü İsvea klozet sorunu yardımcı olan yok

20 Nisan 2024 15:30

Ek
21 Nisan 2024 20:12

Hiçbir gelişme yok kimse bilgilenmiyor

23 Nisan 2024 12:35

İsvea sorunumuzun arkasında durmadı bastık parayı 1500 TL iki menteşe taktık sorun gitti gerçekten çok yazık

Emre sonuçtan hiç memnun değil

İsvea Klozet Kapağı Sorunu Ve Yetersiz Hizmet

Emre
24 Şubat 2025 13:50
Ahmet sonuçtan memnun değil

Ahmet
26 Ağustos 2023 14:56
Mehmet sonuçtan çok memnun

17 Mart 2024 00:39
"Buraya şikayet bildirdikten sonra 2 gün içinde aradılar. En kısa zamanda mağduriyet gidereceklerini belirttiler. Kaldı ki garanti belgem falan yok demiştim. Olsun demişlerdi. Bugün itibari ile yani birkaç ay sonra da olsa gelip 2 banyodaki iç takımları komple değiştirdiler. Minik diyebileceğim bir ücret karşılığında. Çok memnunum. Teşekkürler…"
Visam Gömme Rezervuarı Hiç Kullanamadım
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
24 Eylül 2025 17:22