İstinye Üniversitesi Hastanesi Ücret Politikası Mağduriyeti

06 Aralık 2024 15:14

23.11.2024 tarihinde Bahçeşehir İstinye Liv Hastanesi'nde eşim doğum yaptı. 06.12.2024 tarihinde rutin doktor kontrolü için hastaneye gittiğimizde bizden 2500₺ muayene ücreti istediler. Doğum yapılan kurumda 28 güne kadar ki bütün işlemler için ücret alınmaması gerekiyor. Hastanede bizimle ilgilenen kişiye durumdan bahsettiğimizde dün kalktığını söylüyorlar, dün gitmiş olsaydık da muhtemelen ertesi gün kalkmış olacaktı.

Zaten SGK karşılıyor, bizden neden böyle bir ücret talep ediliyor, anlamış değilim. Gerçekten Liv grubu'na yakışmayan bir hareket, gözlerini para bürümüş. Bu saatten sonra Liv grubu'nun herhangi bir birimi ile kesinlikle ilişiğim olmaz. Gerekli yerlere şikayetimi oluşturdum.

06 Aralık 2024 14:54

23.11.2024 tarihinde Bahçeşehir İstinye Liv Hospital'de eşim doğum yaptı. 06.12.2024 tarihinde ise bebeğimin rutin doktor kontrolü vardı. Hastaneye gittiğimiz de bizden 2500₺ ücret muayenesi istediler. Bizim ile ilgilenen kişiye, doğum yapılan kurumda 28 gün içerisinde ki işlemler için ücret alınmaması gerektiğini söylediğimde pişkin pişkin o uygulama dün kalktı dediler bize. Koskoca Liv groupun gözünü para bürümüş, bu kadarı da pes dedirtti. Ben konu ile alakalı şikayetimi gerekli yerlere zaten yaptım, umarım hak ettiğiniz cevabı alırsınız. Bu saatten sonra da Liv groupun herhangi bir birimiyle en ufak bir ilişiğim kesinlikle olmaz. Buraya yazmamda ki asıl amaç bu yazıyı okuyan insanlar bu hastanelerden hizmet almadan iki kez düşünmeleridir.

12 Aralık 2024 14:38 (Şikayetten 5 gün sonra)

Zeynur sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 19:42

15 Eylül 2024 00:55
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

İstinye Üniversitesi Hastanesi Yeni Doğan Bebeğe Haksız Ücret Talebi

16 Ocak 2025 14:28
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Gebe Hastaya Uygunsuz Ve Stresli Muamele İle Mağduriyet Yaşadık

04 Ekim 2025 21:40