İstinye Üniversitesi Bahçeşehir Hastanesi Liv Hospital Hakkında

03 Mart 2024 00:07

İstanbul Esenyurt (Esenkent) İstinye Üniversite Bahçeşehir Hastanesi Liv Hospital'de almış olduğum 15 günlük fizik tedavi işlemini özel Anadolu tamamlayıcı sağlık sigortası ile yaptırdım. Ancak hastaneniz, fizik tedavi randevusunu bana geç verdi; bu uzun süre nedeniyle provizyon süresi geçmişti ve tekrar provizyon alınması gerekirken, bu yapılmadan ve bana bilgi verilmeden randevu verildi. 10 Ocak itibarıyla fizik tedaviye başlandı. Tedaviye başlarken yaptığım sorgulamada, onayların alındığı ve özel sağlık sigortasının ücreti karşılayacağı, herhangi bir sorun olmadığı belirtildi.
Tedavi tamamlandıktan sonra herhangi bir sorun olmadan hastaneden ayrıldım. Ancak, 28 Şubat tarihinde telefonla aranarak bana borç bildirildi. Kendi hakkımı savunup itiraz ettiğimde ise telefonla icra/haciz gibi işlemler yapılacağı söylenerek (tehdit edilerek) benden tedavi için 11 bin TL gibi bir ücret talep edildi. Bu duruma itiraz ediyorum çünkü; benim bu durumda herhangi bir sorumluluğum bulunmamakta. Provizyon işlemlerini hastanenin takip ve kontrol etmesi gerektiği, bu işlemlerden hastanenin sorumlu olduğu, provizyonu hastanenin alması ve takip etmesi gerektiği açıktır. Hastanenin ve personellerinin hatalarından dolayı ortaya çıkan bu ücretin benden istenmesi yanlıştır. Uzun süre sonra randevu veren, tekrar provizyon almadan beni fizik tedaviye çağıran, bu durumu geciktiren, ihmal eden, işlemleri yapmayan, provizyon durumunu kontrol etmeyen, kontrol etmeden beni tedaviye çağıran, hatalı davranan, yanlış işlem yapan ve ne randevu verirken ne de tedaviye alırken tarafıma bilgilendirme yapmayan, hatta tedaviye başlamadan önce ilgili görevlilere sorduğumda bana onayların alındığı ve herhangi bir problem olmadığı söylenerek tedaviye alınmam, tedavi devam ederken ve bittikten sonra bana herhangi bir bilgi verilmemesi, üzerinden bir buçuk ay geçtikten sonra haksız yere ücret talep edilmesi nedeniyle tüm hastane personelinden şikayetçiyim. Bu kapsamda, yanlış yapılan işlemlerin detaylı araştırılmasını, işlemlerin düzeltilmesini ve haksız yere tarafıma çıkarılan ücretin düzeltilmesini, silinmesini talep ediyorum.

11 Mart 2024 16:02 (Şikayetten 8 gün sonra)

Gözde
Gözde

Emrah Bey merhaba Bu sorununuz nasıl sonuçlandı acaba? Şu an bende aynı şeyleri yaşıyorum da.

Dursun sonuçtan hiç memnun değil

İstinye Üniversitesi Hastanesi Doktorun İlgisizliği Ve Hastane İletişimsizliği

28 Ocak 2025 09:21