Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

İstinye Devlet Hastanesi Dalga Geçen Psikoloji Bozan Bir Doktor

27 Temmuz 2023 10:44

İstinye Devlet Hastanesi Ayazağa Semt Polikliniği Dr. **** 27.07.2023 tarihinde saat 08:30'da gittim kendisi 8:45'te geldi beni muayeneye aldıktan sonra ben çatalda rahmimi açmakta zorlandım kendisi dedi ki ''uğraşmayalım bu hastayla 7 dakika süremiz var zaten 4 dakikası geçti'' ki benim hastalığım kanser olabilir annemden dolayı rahim kanseri riskim var üstelik kanama şikayeti ile gelmişim. Ciddi bir sorun olmasına rağmen dalga geçti kaba davrandı psikolojimi bozdu alaycı tavırlar yaptı. Benim özel bir kusurumdan dolayı konuşmam ile alay etti ve asistanı m** m***sen dinler misin ben duyamıyorum dedi. Ağlattı beni manevi hasar bıraktı psikolojim bozuldu şikayetçiyim. Bu doktorun işinden alınması gerekli hastaların psikolojisi ile oynamaya hakkı yok. İnsanlar zaten üzüntü ile gidiyor. Manevi hasarım var şikayetçiyim.

İdil
İdil

İnanamıyorum yaşadıklarınıza... Çok çok üzüldüm. Ben de bugün kendisi ve asistanı tarafından aşağılandım ve kötü muameleye maruz kaldım. İkisi birlik olup beni savunmasız bıraktılar. Muayene sırasında jel değince irkildim diye tekme atmakla suçlayıp durdular. Ardından kendimi savunurken muayene aletini defalarca itip çekti o erkek doktor. Meğer sürüntü testi yapamıyorlarmış. Ultrasonla bakarken ekrana bakmama izin vermediler. İnanamıyorum bu muameleye maruz kaldığıma. Resmen savunmasız anımdan faydalanıp benimle dalga geçtiler. Bu kişiler sağlık çalışanı olamaz. Olmamalı... Sizin şikayetiniz üzerine hala çalışmaları beni derinden üzdü. Çok yazık.

20 Aralık 2023 23:14