İşternet Memnuniyetsizlikten İade İsteği

07 Ocak 2023 14:18

İnternet Youtube.com üzerinden yaptığı reklamlar ile çeşitli eğitimler pazarlamaktadır. Ben de Domino Tekniği ile Kripto Para Eğitimi adlı eğitimi 1.650 Tl ödeyerek satın aldım. Ancak eğitimi aldıktan sonra videoları izlemeye başladıkça içinin boş olduğunu gördüm, şöyle ki; konuyla biraz ilgili herkesin bildiği birkaç indikatörü yayıla yayıla anlattıktan sonra, ve en başından da az matematik bilen birinin başlangıç değeri alınan 200 doları her gün %2 büyüterek 365 gün geçirdiğini varsayarak önümüze koyduğu bir büyük rakamla avlama işi yaptığı açıkça görülmekte olup, bu da insanın kendisini mağdur olmuş hissetmesine memnuniyetsizliğe yol açtı. Destek istediğim zamanda tekrar paralı danışmanlık adı altında para istemeleri ise tuzu biberi oldu. 1 danışma ücretsiz 10 konuda danışma 450 TL, 20 konuda danışma 750 TL gibi paralar isteyerek insana kendini anlamaz hissettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Müşteri memnuniyetsizliğinden ücret iadesi istedim. Etrafında dolanmaya başladılar. Bakalım nereye varacak.

11 Ocak 2023 12:27 (Şikayetten 3 gün sonra)
12 Ocak 2023 21:20

Merhaba, şikayetimin özü yanıltıcı internet reklamları ile tanıttığınız ve gerçekten hiçbir geçerliliği olmayan sıradan bilgilerin Aydın bilek tarafından allanıp pullanarak fahiş fiyatlarla satıldığı şikayetinden ibarettir. Dolayısı ile, müşteri memnuniyetsizliği bağlamında üyeliğimin iptal edilerek paramın iadesini istiyorum. Domino tekniği adından hareketle bir teknik öğrenmeyi beklerken, pratik hiçbir karşılığı olmayan, "her gün %2 kazanırsak 1 yılda 200 doları 300 bin dolar" yapacağımız şeklinde sıradan bir istatistik hesap ile karşılaşıyoruz. Tarafıma verilen cevapların hepside çok özür dileyerek yazıyorum "kazıklandın" üstüne soğuk su iç minvalinde cevaplardır. Talebim, üyeliğimin iptal edilerek ödediğim ücretin tarafıma ödenmesinden ibarettir. Lütfen daha fazla zorluk çıkarmayın. Konu çok açık...

12 Ocak 2023 21:26

Ayrıca cevaben "isternet.com sitesindeki tüm eğitim ve hizmetlerin detayları sitemizde açıkça belirtilmektedir." demenizden yalnızca yanıltıcı reklamlara devam etmektesiniz. Domino Tekniği adı altında, A**** b**** ten uzun uzadıya ve tekrarlarla tek yönlü sohbet izletilmektedir. Bunun da bilinmesini isterim.

15 Ocak 2023 19:02

İşternet sağır numarası yapıyor. Her alışveriş yapan Tüketici Hakem Heyeti peşinden koşmak zorunda kalsın hak ederse en fazla verdiğini iade ederiz politikası izliyor. Yazıklar olsun. 10 bin üyemiz var demeleri de gerçek olmasa gerek. Oltalama için taktik yapıyor olmalılar.

Oğuzhan
Oğuzhan

Ahmet bey gördünüz mü yapay zeka robotu yapmışlar bizim yerimize al-sat yapıyormuş. Bende geçen sene eğitim paketi almıştım nasıl aldım hayret ediyorum :) Hepimize geçmiş olsun

Okan
Okan

Bu adam daha destek direnç çizemeyen adam. Reklam vs herkesi yanıltıyor işte. Amaç insanların cebinden parasını almak. Bu şirket bu amaç için kurulmuştur. Adamın hiçbir akademik bu konuda kariyeri yok. Böyle sorsanız bir bilgisi de yok açıkçası. Cansız veriler yani teknik analizde yok. On-chain verilerinde yok. Adam sadece kazandığını iddia ederek size bir hayal satıyor. Böyle insanlara tamah etmeyin. Cidden adam çok vasat

Onur
Onur

Kafasızlık sizde ben uzun yıllardır formül geliştiririm Binance’de biraz kazanınca engellediler bay bitte öyle bingx te öyle borsalar kazananları banlarken siz kazandıran sistem diyene kapılıp para bayılıyorsunuz bu piyasada kazanmanın tek yolu Ziraat'ten borsa istanbuldur kal sıra rac siz tabi Çünkü bankaya giren çıkan yok o komisyonuna bakar gelin bana katilin takipçim olun kazanın

Turgay
Turgay